Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jak poderwac dziewczynę.

<< < (7/7)

Bela:
All clear :P
Być może różnica tkwiła w osobie i wykonaniu :P Niby dwa złote, dziewczyna i nadwyżka pieniężna, a niewprawny człowiek to sknoci a wytrawny gracz Respev zaimponuje przedstawicielce płci pięknej:P zależy jak to rozegrasz, znam kolesia, który mógłby po tobie powtarzać słowo w słowo to co ty z tymi dwoma złotymi, a i tak by sknocił sprawę,  nie ma chłop do tego talentu i tyle.

jf:
Może i jestem gnój, ale będe postępował podobnie jak Sado. Jak już będe szukał dziewczyny to po 16, bo teraz to dziewczyny chodzą z kimś żeby chodzić i już. A mnie interesuje coś poważnego. I nigdy nie będe jak jacyś debile co podrywają dziwczyne żeby się popisać, albo później (to już wiadomo co). Dla mnie to coś ważnego, nie zabawa. A poza tym to jeszcze nie spotkałem dziewczyny która byłaby moim ideałem czyli: mądra, uczciwa, stała, miła, ładna i żeby też myślała o związku poważnie. Bo np. w mojej klasie to nie ma takich dziewczyn, jest jedna co miała chyba już z 15 chłopaków od 5 klasy (aktualnie chodzi do 1 klasy gimnazjum tak jak ja bo jest w mojej klasie), i czasami chodziła z takimi debilami tylko dlatego że byli przystojni, a to źle o niej świadzczy.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Może i jestem gnój, ale będe postępował podobnie jak Sado. Jak już będe szukał dziewczyny to po 16, bo teraz to dziewczyny chodzą z kimś żeby chodzić i już. A mnie interesuje coś poważnego. I nigdy nie będe jak jacyś debile co podrywają dziwczyne żeby się popisać, albo później (to już wiadomo co). Dla mnie to coś ważnego, nie zabawa. A poza tym to jeszcze nie spotkałem dziewczyny która byłaby moim ideałem czyli: mądra, uczciwa, stała, miła, ładna i żeby też myślała o związku poważnie. Bo np. w mojej klasie to nie ma takich dziewczyn, jest jedna co miała chyba już z 15 chłopaków od 5 klasy (aktualnie chodzi do 1 klasy gimnazjum tak jak ja bo jest w mojej klasie), i czasami chodziła z takimi debilami tylko dlatego że byli przystojni, a to źle o niej świadzczy.
--- Koniec cytatu ---

Ale masz problem. Wszystkie dupy w tym wieku są głupie jak but, więc trzeba se jakąś znaleźć wykorzystać a jak się znudzi to rzucić bez sensu jest w tym wieku szukanie dziewczyny na stałe.
A jeśli chodzi o pytanie w temacie postawione to powiem tak, że wszystko zależy od tego jaka to dziewczyna, co lubi, jakie są między wami stosunki itp. Na to wpływa wiele czynników. Ale i tak myślę, że najlepiej jest poznać dziewczynę tak żeby cię polubiła, porzucać jej komplementami, a jak już przyjdzie na to czas umówić się z nią i problem z głowy.

Czaroxxx:

--- Cytat: Peanut w 30 Styczeń 2009, 18:10:11 ---Ale masz problem. Wszystkie dupy w tym wieku są głupie jak but, więc trzeba se jakąś znaleźć wykorzystać a jak się znudzi to rzucić bez sensu jest w tym wieku szukanie dziewczyny na stałe.
A jeśli chodzi o pytanie w temacie postawione to powiem tak, że wszystko zależy od tego jaka to dziewczyna, co lubi, jakie są między wami stosunki itp. Na to wpływa wiele czynników. Ale i tak myślę, że najlepiej jest poznać dziewczynę tak żeby cię polubiła, porzucać jej komplementami, a jak już przyjdzie na to czas umówić się z nią i problem z głowy.

--- Koniec cytatu ---

Widzę Peanut, że walisz prosto z mostu. W sumie tak nie wypada przy czytelniczkach tego tematu. Ale to prawda i w zupełności się z tobą zgadzam, niestety. Ale co mnie to obchodzi to wina dziewczyn, że są takie proste i rzucają się pod pędzący pociąg jak kot na mysz bez myślenia o konsekwencjach swojego czynu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej