Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jak poderwac dziewczynę.

<< < (2/7) > >>

szczotex:
Ja tam mam taki sposób: Choć malenka to tak ci przetrzepia sakwe że nawet w niej grosik nie zostanie :P. A tak naprawde to niema jakiegoś tam określonego sposobu na babke bo każda jest inna i lubi coś innego , więc najlepiej jest byc sobą i jeśli cie polubi za to że poprostu jesteś to ok a jesli uzna że jesteś inny to masz problem.

PZDR szczotex

Bela:

--- Cytuj ---A tak naprawde to niema jakiegoś tam określonego sposobu na babke bo każda jest inna i lubi coś innego , więc najlepiej jest byc sobą i jeśli cie polubi za to że poprostu jesteś to ok a jesli uzna że jesteś inny to masz problem.
--- Koniec cytatu ---

Fakt, każda dziewczyna ma inne upodobania, gusta, charakter i takie tam. Ale psychika dziewczyn jest taka sama, naucz się dostrzegać to co wszystkie dziewczyny maja wspólne np, każda ma jakieś kompleksy i każda chce być akceptowana, kochana i takie tam - można to z bardzo dobrym skutkiem wykorzystać, musisz tylko wiedzieć który guziczek nacisnąć :P

szczotex:
Najlepiej by było gdyby w tym temacie wypowiedziała się jakaś dziewczyna, np Dairin. niech powie co lubi a czego nie, to będzie taki przykład. A co do wypowiedzi Beli owszem wszystkie dziewczyny mają ze sobą cos wspólnego i niechodzi tu o płeć lecz o upodobania do płci przeciwnej.

PZDR szczotex

EDIT ---> Sorka pomyłka ale niejestem w stanie zapamiętać wsystkich nicków, jeszcze raz sorka

Bela:
Po pierwsze Dairin.. nie lubię jak ktoś przekręca nicki i tak dalej, świadczy to o niedbałości i braku szacunku dla nosiciela danego nicku. Jak ją temat zainteresuje, to się zapewne odezwie (powinna przynajmniej z tego co ją znam :P) a jak nie to jej zaproszenie wyślij. I nie żebym się wywyższał czy co ale jak przyjdzie się zacnie wypowiedzieć, to mi racje przyzna, bo już kiedyś o tym gadaliśmy :P

Arkhan:
Lool metoda na piernika rządzi xD    

Ja również nie mam tam jakiś sposobów na poderwanie dziewczyny. Podzielam zdanie poprzedników, że najlepiej jest być sobą. Bo tak w praktyce jest że druga strona chciałaby poznać naszą prawdziwą naturę, a nie kogoś udawanego. Chociaż i z tym bywa różnie, jednak nie ma takiej metody na skuteczny podryw, bynajmniej ja tak uważam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej