Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jak poderwac dziewczynę.

<< < (4/7) > >>

Ponurak:

--- Cytat: Dark Prince ---A nie pomyślałeś o tym, że może całe zajście widzieć jej 2 metrowy chłopak, który za korepetycje płaci telefonami? Co byś w tedy zrobił, jakbyś widział, że trzyma w ręku kij od bejsbola, hę?

--- Koniec cytatu ---
Ja jak bym go zobaczył to od razu rura na najbliższy płot albo garaż(umie się pk no nie  )Może bym go zgubił. Chociaż pewno taki koleś ma speeda że hej. Ale i tak lepiej próbowac uciekac. Bo przecierz 2 metrowy osiłek to nie pies.

Metztli:

--- Cytuj ---podam wam sposób taki barbarzyński:
podchodzisz do dziewczyny od tyłu i jak jej wystają majtki to za nie i do góóóóóóry.

Jak nie dostaniesz od razu w gębę to tłumaczysz się że jąz kimś pomyliłeś itp itd jakaś się w koncu złapie
--- Koniec cytatu ---

Hehe, jak by mi jakiś chłopak tak zrobił, to by mógł w chórku śpiewać pięknym sopranem ;)

A pozatym mogę wam dać kilka rad(jako doświadczona dziewczyna;) )
- Przedewszystkim nie bądzie nachalni, wbrew pozorom my dziewczyny też czasem lubimy podrywać
- Dobrze jest jak macie wspólnych znajomych, znajomy robi impre, wybranka waszych oczu wybiera sie to można sie wbić. A na imprezie nie trudno poderwać...
- Dobrym patentem jest wyprowadznie na spacer pieska, nawet sobie nie wyobrażacie jak my dziewczyny szalejemy na punkcie takich małych uroczych zwierzątek, tak bardzo że nawet same możemy zagadać, a jak sie zrobi pierwszy krok to już nie trudno zaprosić do kina, lub ot tak na zwykły spacerek ;)
- Czasem może zadziałać zwykłe spojżenie, miły uśmiech lub gest
- Tak jak wy nie lubiecie jak my dziewczyny udajemy, tak i my nie lubimy jak wy udajecie... Wierzcie mi, mamy swą kobiecą intuicje i zawsze wczyczujemy kłamstwo...
- Dobry sposób jest na `tajemniczego wielbiciela` czyli czasem jej podrzucisz kwiatek, jakaś czekolade, a jak sie ujawinisz to już masz plusa ;)

Eh, ale tak serio, każda dziewczyna jest inna, ale każda lubi być adorowana i zdobywana, i serio czasem wystarczy niewiele, aby zakwtło uczucie ;)

Antelius:
Hehe, ja nigdy nie miałem z takimi rzeczami problemu xD, zazwyczaj to dziewczyny zarywały do mnie (Dante potwierdzi xD) jakimi sposobami to było robione :D aż bałem się chodzić do szkoły ^^. Ale czasy się zmieniają i zamierzam przetestować twoje sposoby Metztli(oczywiście nie na dziewczynach które mi się specjalnie podobają) raporty postaram się regularnie zdawać wam tutaj ^^ powiedzmy że to taki mały eksperyment(ciekawe czy jakakolwiek łyknie któryś ze sposobów)

Bela:

--- Cytuj ---Hehe, ja nigdy nie miałem z takimi rzeczami problemu xD, zazwyczaj to dziewczyny zarywały do mnie (Dante potwierdzi xD) jakimi sposobami to było robione :D aż bałem się chodzić do szkoły ^^
--- Koniec cytatu ---

A ile masz lat tak się jeszcze zapytam? Nie żebym obrażał, z ciekawości pytam :P

--- Cytuj ---- Przedewszystkim nie bądzie nachalni, wbrew pozorom my dziewczyny też czasem lubimy podrywać
--- Koniec cytatu ---

I też lubią czasem być nachalne, czasem zbyt nachalne :P także dziewczynki też się opamiętajcie :P

--- Cytuj ---- Dobrze jest jak macie wspólnych znajomych, znajomy robi impre, wybranka waszych oczu wybiera sie to można sie wbić. A na imprezie nie trudno poderwać...
--- Koniec cytatu ---

Stary trik, choć często nie wypala, to widać jak się na kogoś na siłę wpada łażąc ze znajomym w te same miejsca "przypadkiem" - z tym to umiar także trzeba zachować bo to wygląda sztucznie.

--- Cytuj ---- Dobrym patentem jest wyprowadznie na spacer pieska, nawet sobie nie wyobrażacie jak my dziewczyny szalejemy na punkcie takich małych uroczych zwierzątek, tak bardzo że nawet same możemy zagadać, a jak sie zrobi pierwszy krok to już nie trudno zaprosić do kina, lub ot tak na zwykły spacerek ;)
--- Koniec cytatu ---

To mi się udało 2 razy :P z nie swoim psem hehe, wujek miał psa i mi pomógł dwa razy :P polecam, pies też się ucieszy, bo w nagrodę dostanie kawał kiełbasy i zostanie solidnie pogłaskany przez rozczuloną panienkę :P żyjcie z psami w symbiozie

--- Cytuj ---- Czasem może zadziałać zwykłe spojżenie, miły uśmiech lub gest
--- Koniec cytatu ---

A czasem nie.. Tyle co ja się do ludzi nauśmiecham w życiu to maskara, a naprawdę bardzo mały procent zdziałał :P Inaczej musiałbym być w związku z połową mojego miasta :P

--- Cytuj ---- Tak jak wy nie lubiecie jak my dziewczyny udajemy, tak i my nie lubimy jak wy udajecie... Wierzcie mi, mamy swą kobiecą intuicje i zawsze wczyczujemy kłamstwo...
--- Koniec cytatu ---

I tak i nie.. Nikt nie lubi osób które udają kogoś kim w rzeczywistości nie są.. A z drugiej strony.. coś kiepska ta wasza intuicja bo rzadko kiedy ktoś wyczai że kłamię.. Tu dziewczynki się nie sprawdzacie, można wam takie kity wciskać że szok..

--- Cytuj ---- Dobry sposób jest na `tajemniczego wielbiciela` czyli czasem jej podrzucisz kwiatek, jakaś czekolade, a jak sie ujawinisz to już masz plusa ;)
--- Koniec cytatu ---

Trochę stare i dziecinne, ale.. skuteczne :) i bardzo romantyczne, tajemnicze, czyli coś co kręci prawie każdą tygrysicę :P

Antelius:
No Bela xD może i jestem mały gnój jeszcze(niedługo piętnastka) ale to że się lepiły i w tym wieku to coś xD.
Też apropo nachalności dziewczyn. Miałem taką jedną (pierwsza prawdziwa miłość xD), bardzo fajna dziewczyna, inteligentna, ładna, ale spokoju mi nie dawała. Jak nie odezwałem się do niej przez 2 godziny na gg albo przez koma, a ona coś pisała to odrazu leciało pytanie czy się obraziłeś? Już mnie nie lubisz? xD

Apropo gestów i uśmieszków to teraz np. takie że tak powiem za przeproszeniem plotkarki gnojarki xD jak widzą że patrze na kogoś więcej niż 10 sekund to już słyszę oho Seba się w niej podkoch uje (seba to ja)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej