Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy myśliwy

<< < (4/9) > >>

Cesc:
Wedle mnie najlepszym myśliwym, jest Gestath,bo jak słusznie napisaliście poluje na silne stwory, takie jak:
- Ogniste jaszczury.
- Cieniostwory.
- Pełzacze.
- Smocze Zębacze.
A także umie oprawiac Smoki.

Tak jak powiedziałem Gestath to najlepszy myślwiy, ale jest też kilku innych dobrych myśliwych:
-Glimabard, Cavalron-ci dwaj też są niczego sobie. Glimbard - poluje głównie na zębacze, a Cavalorn na różne stworki.

Grison:
Jak dla mnie to totalnym debeściakiem jest Gestath. Ma na sobie unikatową zbroję(pancerz z płytek pełzaczy). Do tego uczy nas jak oprawiać trudne do zabicia zwierzęta takie jak np. smoki. No i sam mówi o sobie, że jest: "myśliwym do specjalnych zadań" czy coś takiego.

Kiedyś na kodach zamieniłem się w niego i byłem zaskoczony ,zętak dobrze sobie radzi.

Pozdrawiam.

Ksardax:
Gestath, tak on miał na sobie zbroję pelzaczy jak dobrze pamiętam, specjalizował się w trudnych zadaniach jak sam podkreslał, walczył tez całkiem niezle. (On był najlepszym myśliwym)
Cavalorn był też dobrze wyszkolony, w GI mieszkał sobie w takiej chatce za zamkiem, wielokrotnie kupowałem u niego strzały, widziałem jak mierzył z łuku do bestii, i całkiem niezle nawet radzil sobie z goblinami, jednak juz jest o wiele gorszy jeżeli go porownam do Gestatha.
Grimbalda jeszcze warto wymienic, można się było nauczyć od niego wielu przydatnych rzeczy. Z zębaczami też potrafil sobie poradzić, no w każdym razie 2 napewno by mu nie zrobiły szkody.
Co do Bartoka też go wymienie, ale to tylko dlatego że pomogł mi jak miałem najniższy poziom na samym początku rozgrywki, i rzeczywiscie dzięki jego pomocy pokonało się tego orka za miastem i cieniostwora. (Misja u Harada). Więc w sumie moze i słaby był z niego myśliwy ale bardzo pomocny.

Kapi Pogromca:
Z wszystkich wymienionych myśliwych wybrałem Jacka Aligatora. Jest odważny, bo nie boi się zapolowac z nami na brzytwiaki ( tak się nazywały ? ). Wahałem się przy Cavalornie, ale jednak pozostałem przy Jacku. Dlaczego? Jako jeden z piratów na pewno dobrze walczy i jest zaprawionym w boju wojownikiem. Możemy się od niego wiele nauczyc.

Diego Ostatni Asasyn:
Według mnie najlepszym mysliwym jest Cavalorn, poznajemy go w Gothic 1 a w NK juz jest naszym prawdziwym przyjacielem. W Gothic 1 jak i w NK uczy nas przydatnych w grze umiejetności, oraz potrafi poradzic sobie z kazdym zwierzeciem jak i bandyta   .

Cavalorn is The Best

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej