Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy myśliwy

<< < (5/9) > >>

Kjamilex:
Według mnie najlepszym myśliwym z ww. jest Gestath, Ma świetną zbroję ( co świadczy o tym, że niejedną już walkę stoczył), uczy nas oprawiać smoki, a to już jest coś. Poluje w niebezpiecznym miejscu, praktycznie niczego się nie boi. Na polowaniu chciałbym mieć obok siebie takiego myśliwego jak Gestath  

OS@M@:
Cavalorn - Jeszcze w Koloni mieszkał sam w swojej chacie, może nas nauczyć walczyć.

Jack Aligator - uczy bardzo wielu dobrych umiejętności oraz bardzo dobrze walczy.

Gestath - Jeden z najlepszych myśliwych, potrafi nauczyć wielu ciekawych rzeczy, oraz mieszka w niebezpiecznym miejscu.

Pozdro

z tego co wiem w temacie się wypowiadamy o JEDNYM NAJLEPSZYM myśliwym, a nie trzech.. - Bela
Nie przesadzasz, Bela? User ma prawo do dłużej wypowiedzi, jeśli jest na temat. - [Boba Fett]
Dlatego tylko wtrąciłem swój komentarz zamiast usunąć posta :P user nie podał tego number one spośród trzech, co było zamysłem tematu - Bela

Thorbjørn:
Ja typuję Jacka  Aligatora , ponieważ bardzo mi pomagał w misjach u piratów . Sądzę , że Jack Aligator jest godny nazwania go najlepszym myśliwym.

Giker:
Wybrałem Drogomira gdyż jest odważy... podoba mi się jego nastawienie po stracie kuszy. Był do niej tak prywiązany że zapłacił za to życiem. Ale gdy jeszcz żył - dzielnie chronił zamku przed chordami Orków a inni myśliwi poluja nie na orkowie ale na np wilki. Ork a Wilk to różnica  

pozdr all  

HeadHunter91:
Najlepszym myśliwym w Gothic 1 jest zdecydowanie Cawalorn,a w Gothic 2 Gestach.Ja mój głos oddaję na Cavalorna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej