Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy myśliwy
Semaj:
Aidan - Taki sobie myśliwy, poluje raczej w dość bezpiecznym miejscu, jednak plus dla niego za to że mieszka zdala od innych.
Bartok - Nieźle włada łukiem i bronią, jednak stchórzył i powrócił do miasta.
Bosper - Prowadzi sklep i zatrudnia czeladników w przeszłości jednak musiał być niezłym myśliwym.
Cavalorn - Jeszcze w Koloni mieszkał sam w swojej chacie, może nas nauczyć walczyć.
Dragomir - Mieszka sobie w małym obozie, jest raczej dość odważny, jednak nie na tyle aby odzyskać swoją kusze.
Drax & Radford - Słabi myśliwi poluja w pobliżu Starego Obozu i to w dodatku na ścierwojady.
Engor - Całkiem niezły myśliwy, dobrze się zna na krwiopijcach, mieszka w pobliżu obozu bandytów.
Engrom & Talbin - Polują na Topielce, jednak nie wydają sie zbyt odważni i mądrzy, zapuścili się do Koloni raczej z głupoty i naiwności.
Gaan - Bardzo dobry myśliwy może nauczyć nas wielu ciekawycg rzeczy, jednak boi się "Prychającej bestii".Największą jego wadą jest jego ekwipunek, który nie jest przedniej jakości.
Gestath - Jeden z najlepszych myśliwych, potrafi nauczyć wielu ciekawych rzeczy, oraz mieszka w niebezpiecznym miejscu, do tego nosi fajną zbroje.
Grimbald - Chce pomocy przy zabicu Zębaczy, jednak sam sobie z nimi świetnie radzi, potrafi nauczyć niezłych umiejętności.
Grom - Bardziej z niego drwal, zapuścił się ze swoim słabiutkim sprzętem w pobliże Kanionu Trolli oraz siedziby Bandytów.
Jack Aligator - Mój numer jeden, uczy bardzo wielu dobrych umiejętności oraz bardzo dobrze walczy.
Jergan - Za dużo to on nas nie nauczy, poluje na zębacze jednak jest to jeden z odważniejszych ludzi w całym Khorinis, podróżuje poprzez Kolonie ze swoją zbroją bandyty.
Logan - Kolejny niezły myśliwy, poluje na Węże Błotne, a to juz coś, uczy też ciekawych rzeczy.
Niclas - Niezły z niego myśliwy, zapuścił się w niebezpieczne miejsce, jednak za dużo nas nie nauczy.
Ranking:
1Jack Aligator
2Gestath
3Grimbald
4Gaan
5Jergan
6Logan
7Engor
8Cavalorn
9Aidan
10Niclas
11Dragomir
12Bartok
13Bosper
14Grom
15Talbin
16Drax
17Engrom
18Radford
Do posta niżej - > to wcale nie jest śmieszne. ;[
Charnel:
ja głosuje na Draxa gdyż jak się gra w gothica od nowa można mu napędzić ścierwojadów i on je zabije a dla Bezimiennego idzie mięso
Maksous:
Masz rację Gestath rzeczywiście jest bardzo dobrym myśliwym jednak wydaje mi się że Cawalorn pomimo tego że nie może nas nauczyć oprawiania smoków to nie zmienia faktu że Cawalorn to też nasz przyjaciel i może nas jako pierwszy (na początku gry) jak mamy exp nauczyć nas nie tylko bojowych zdolności ale też skradać się
Robin:
Jasne, że Gestah. ma wspaniałą zbroję, umie oprawiać smoki i jaszczury wiec ze skórami, pazurami, kłami i innymi takimi też nie miał by problemu. I oczywiście siedzi w niebezpiecznym miejscu .
Insiderth:
Zgadzam się z IsentoR'em że każden myśliwy jest dobry ale któryś musi być lepszy od innych. Moim zdaniem jest nim Bosper ponieważ w Jego chacie jest(jeśli dobrze pamiętam) głowa trola a to jest twardy gość . Znajduje się tam także zembacz a także kilka drobiazgów takich jak łep Wilka i Krwiopijca. Ja zagłosowałem na Bospera jeszcze dla tego że ja zawsze lubie wybrać się na polowanie a on(jeśli jestem jego czeladnikiem) płaci łmi właściwą cene za skury i nie tylko. Sprzedaje on też łuki a w późniejszych rozdziałach kusze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej