Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Khorinis vs. najemnicy
Bielik:
A ja myślę że najemnicy nie dali by rady w starciu z tymi wszystkimi strażnikami i rycerzami/paladynami.Nawet gdyby Lee wysłał zabójców to oni co najwyżej mogą zrobić kuku mieszkańcom bo np. strażnik nie jest aż taki głupi i nie da się tak podejść, a do tego strażnicy chodzą parami i ten drugi zlikwidowałby skrytobójce.Tu nawet nie dała by osłona nocy.Lee co najwyżej przedarłby się do portu, ale tam ich czekałaby śmierć od rycerzów. Więc raczej można uznać że to taki atak kamikaze ze strony najemników.Choć gdyby do najemników doszli by łowcy smoków to może nawet odbiją koszary i wywalą całą dzielnicę portową do góry nogami.
Elrond Ñoldor:
Gdyby Lee chciał zająć Khorynis, myśle że wyglądało by
to tak:
1. Lee, Gorn, Wilk, i Bezimienny obmyślają plan.
2. Bezimienny wykrada klucz strażnikowi bramy w zamku w GD i
otwiera brame dla orków, którzy robią żeś/rześ w zamku .
3. Hagen nie ma wyboru i wysyła część swojego wojska do GD.
4. Pięci najemników zakrada się pod osłoną nocy do Korynis i
podcina gardła paladynom i strażnikom i psuje mechanizmy
odpowiedzialne za zamykanie bramy w mieście.
5. Zrozpaczeni Hagen wysyła posłańca o natychmiastowym
powrocie paladynów, ale w lasach roi sie od najemników którzy
zabijaja go.
6. Najemnicy robią żeś/rześ w Khorynis i przy okazji odbijają Beneta
i Lee jest nowym władcą Khorynis.
Cordex:
Jeśli by zatakowali to napewno nie w biały dzień, przecierz Lee był generałem i zna sie na tym. Na ich miejscu zroił bym tak : Zatakował w nocy na Koszary wdrapując się linami z hakiem. Lares w tym czasie załatwił by wartowników. Kiedy najemnicy by weszli poderżneli by gardła strażniką śpiącym sobie w łózku i zabili by Andre. Kiedy by to zrobili wypóścili by Beneta i uciekli. A rano mieszkańcy zobaczyli by masakre w Koszarach. Cała akcja trwała by około 30-40 minut. A paladyni są daleko. Największa ich grupa pilnuje statku.
nwpjarek:
Według mnie wygrałoby Khorinis no chyba, że Lee wymyśliłby jakiś niezły plan.Uważam, że Khornis by wygrało bo Paladyni posiadają magie i umieją strzelać z kuszy a najemnicy nie bardzo i Paladynów jest więcej po za tym jeszcze dołączyła by się straż miejska i jacyś obywatele Lee musiałby wejść w nocy do miasta i pozabijać wszystkich we śnie a paladynów by nie zabił raczej.Stawiam na KHORINIS.
Smoke:
Ja mam nadzieję że dostaniesz 100% all warnów i że też odpłynołeś
na kontynent. DN!
BTW, W sprawie najemnicy, khorinis, Khorinis wygrywa no, bez
problemu. Paladyni wyrżnęliby najemników w pień. Dla prostego
przykładu, skłóćcie jakoś paladynów z najemnikami w G2 i za pomocą
konsoli przenieście najemników do miasta. Padną od razu ;)
pozdrawiam!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej