Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (20/25) > >>

korpysz 9:
wiadoma jaki będzie mowy bohater gothica ? są jakieś screny z gothic 4 ?

bemol05:
Według mnie Piranie tworząc drogę Adanosa, stworzyły podstawę pod kontynuację serii i według mnie fabuła powinna podążać tym torem. Spellbound powinien to dostrzec, a wygląda na to, że chce stworzyć zupełnie inną grę, którą łączy z poprzedniczkami tylko nazwa.

PS. Gothic to dla mnie też arcydzieło  

RIK:
Miło spotkać prawdziwego fana.  
bemol05 napisał:
PS. Gothic to dla mnie też arcydzieło

A o 4 część gothic martwię się myślę że nie uda się zachowanie klimatów poprzednich części.
Ale zobaczymy co z tego wyjdzie jak na razie nie myślę nawet o gothic 4 osobiście uważam że 3 część była zakończeniem i to bardzo udanym.  
Bezimienny oby twoje przygody po przekroczeniu portalu jakim opuściłeś ten świat okazały się jeszcze bardziej epickie i niesamowite my cię kochamy.  

Aeskel:
Niektórzy tutaj naprawde muszą sobie wziąść na wstrzymanie. Gothic to tylko gra, nic więcej. Taki fanastysm trzeba leczyć, a nie rozprzestrzeniać -_-

--- Cytuj ---Bezimienny oby twoje przygody po przekroczeniu portalu jakim opuściłeś ten świat okazały się jeszcze bardziej epickie i niesamowite my cię kochamy
--- Koniec cytatu ---

Dżizus Krajst.. Jak to przeczytałem, to zabrakło mi słów.

Yesah:
Projekt Pb budzi więcej miłych skojarzeń u mnie.
Co do G4.....oczywiście mniej bugów. Wielowątkowa fabuła wciągająca na długie godziny
Większa współpraca z NPc'tami oraz większy zbiór broni czarów tarcz itp.
Mroczniejszy Klimat a nie Historyjka o herosie, który po raz kolejny ratuje świat
tak poza tym to nowy system walki bo ten w Gothic 3 to kaszana....
I oczywiście jak najmniejsze wymagania...a nie znowu takie kombajny trzeba będzie mieć, że aż strach

Dla podgrzania apetytów pokazuję wam pierwszy Fanart jaki udało mi się znaleźć na Gothic 4 xD
FANART GOTHIC 4

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej