Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (18/25) > >>

Kurgan:
Gothic 3 niestety nie był tak dobry jak 1 i 2. Moim zdaniem czwórka to powinien być mocno zmodyfikowany gothic 1 (najlepsza część). Czyli żeby nie było tak łatwo i więcej ciekawych questów a nie idz, zabij.

Vigo:
Ostatnio portal Miasto Gier dodał galerię 4 fotek do Gothic 4 Genesis. Fotki są pod tym adresem .  Jeśli są to fotki z gry to na rewolucję graficzną się niezanosi (no cóż przecież to niejest nowy silnik graficzny)

Gunses:
Z tych fotek ( Jeżeli to na prawdę z G4) wydaje mi się, że on jest coś robiony na krój Morowinda (czy jak sie t pisze?) Nigdy nie lubiłem Moro.. a coś mi sie zdaje ze te foty wydają się zbliżone do Morowinda... Zresztą przypomnijmy sobie grafikę z G1 nie było to nic wielkiego ale oddawało klimat całej grze... teraz to już nie powinno nazywać się Gothic! Bo szykuje się gra całkowicie inna wiec po co nazwa kojarząca się z trylogią Gothic? ...

PzDr

Arti:
Jak mówili, tak zrobili. Mamy nasz mroczniejszy klimat, zresztą moim zdaniem to mogą być screeny z G4, gdyż można poznać po ogólnym charakterze budowli i postaci,.  Widać ciutek, że wzorują się na postaciach z G3. Cóż, mam nadzieję, że nie tylko grafika będzie dobra. Zapewne zmieni się ona jeszcze, tak jak było w przypadku G3, ale miejmy nadzieję, że nie na gorszą. Przydałoby się również, by ta grafika szła z wyobrażalnymi wymaganiami, a nie jakimiś z piekła rodem.

--- Cytuj ---No fajnie, czwórka już wychodzi a ja nawet w 3 nie zaczołem grać evilmad.gif No cóż moim zdaniem G4 chyba bedzie do dupy bo ten cały spellbound jest jakiś no może nie kijowy bo słyszałem to chicago i desperado i tą nazwę spellbound też ale ich gry nie są RPGAMI !!!!! To już totalnie zkochajali, dali jakąś firme co nie robiła nigdy rpg. A Gothic to nie jest byle jaka gra. No ino trzymać kciuki że coś oni zrobią.

Pozdro
--- Koniec cytatu ---

Wiesz, pomyśl zanim coś napiszesz. Czy jak Twoja matka Cię rodziła, to też lekarze mówili<> A to będzie złe dziecko, bo nigdy nie rodziła<>? W Spellbound będą Twórcy RPG i ich wielcy fani, poza tym współpracują z PB. Myślę, że po prostu nie zapoznałeś się z informacjami.

Nie zrozum mnie w ten sposób, że obrażam Twoją rodzinę, podałem tylko przykład.

jarem:
Skoro "trójka" była kiepska to może nowa firma naprawi to i owo i doda parę nowych pomysłów.
Nowy świat, jak najbardziej. Chociaż mogliby zrobić jak w NK i tylko dorobić jakieś nowe tereny.
Nowe wątki są obowiązkowe, o ile twórcy jakoś ładnie powiążą je z G3.
Gothic 4 bez BEZIEGO????? Sądze że tym ruchem zostanie zniszczona cała seria budowana na G1 i G2. Jeśli już chcą bez beziego to niech chociaż dadzą to pod innym tytułem żeby nie chańbić serii!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej