Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
MattiRosik:
Ja tak sobie myślałem, że Bezia nie będzie ale bohaterem będzie ktoś z jego potomków. Jakiś młody książe ląduje na Wyspach Południowych i musi przeżyć aby powrócić do domu.
Po drodze spotyka nowych przyjaciół i takie tam.
--- Cytat: Arthas95 ---inny bohater
Co? Nie nie nie nie nie, mi się to nie podoba.Tak się do beziego przyzwyczaiłem, że normalnie musi on tam występować. Poprostu nie jestem za tym, ale dali by beziemu imię (chociaż tego to też nie popieram) Marvin. Hahaha!!! Od Marvin mode i już. Jak się kończy G3? Słyszałem, że się zabija Xardka <Płacze>. Historia Gothica kończy się w G3 (przynajmniej moim zdaniem). Więc to jest robienie gry na siłę <Ociera nos i oczy chusteczką>. Dlaczego nie będzie beziego? Jak kopnął w kalendarz, to niech będzie bezi ożywieniec i po kłopocie ;-) .
<ÂŚmieje się przez łzy>.
--- Koniec cytatu ---
Ale może też być tak że ze wschodu napada na Myrthanę wróg. Bezio ginie w walce ale Magowie Ognia przywracają go do życia na wyspie Khorinis (jak Xardas w G2). Nasz bohater przeżywa to samo co w G2. Wiele zapomniał i stracił siłę ale udaje mu się powrócić do poprzedniego stanu. W połowie powraca na kontynent. Wróg zajął ważniejsze ośrodki w królestwie itd.
Tak głównie tak piszę bo chciałbym by pojawiła się Khorinis wraz z Górniczą Doliną i Jarkendarem.
diego16:
Gothic bez Beziminnego, coś mi się wydaje że to bedzie jakaś kaszana, Przeciesz nasz bezimienny bohater jest historią Gothica i niemoże go zabraknąć dalszej części. Jeżeli niebędzie Bezimiennego to mogę się załorzyć że gra straci wielu graczy w polsce, a co za tym idzie , studio i wydawcy mniej przez to zarobią i bardzo dobrze, po co psuć coś czego się nawet niezaczeło jeżeli to będzę ostatnia część to chciałbym ją przejść razem z moim bohaterm, Wy pewnie też tak uważcie.
Pzodro: diego16
No dobra dajmy że beziego W G4 niebędzie , to kto mógł by godnie zastępowac naszego bohatera ?
Arti:
Aż żal dupę ściska jak czytam wypowiedzi co niektórych osób. Wy się zakochaliście w bezim?? Co wy ludzie, idźcie do lekarza,bo to początki gejostwa. Połowa postów z tego tematu jest pisana na siłę przez dzieci co nie wiedzą co to gra. Jest to żałosne. Patrzyłem w wielu translatorach i tłumaczyłem słowa: Gothci I brzimienny i żadne nie znaczyło siebie nawzajem. Więc nie wiem, o co wam do cholery chodzi. Ja na ten przykład cieszę się, że koniec z tym Bezimiennym... W ogóle co to za imie? Nowa postać będzie napewno krokiem w przód, weźmy np. serię wspaniałych gier pod tytułem Grand Theft Auto. W każdej części mamy nowe postacie. Jestem pewien, że ta gra była by klęską, gdyby w każdej odsłonie mieli tego samego bohatera. By już nie było fabuły, odkrywania przeszłości postaci, którą gracz tak lubi. Bezimienny już " zgnił ", wiemy o nim prawie wszystko i co? Niby cały G4 będzie się opierał na dowiadywaniu się jak ma na imię? Przecież to śmieszne! Mam nadzieję, że coś do Was dotarło, i przestaniecie budować ołtarzyki w swoich domach dla Bez'a. Może ta wypowiedź jest trochę przesadzona, ale napewno do was dotrze... -.-
Ingvar114:
Cóż, bez Bezimiennego to już nie będzie tem sam Gothic. Bo wg mnie G3 zakończył się dobrze, głowny wątek kończy się jak Bezimienny przechodzi z Xardasem przez portal do niezbadanych krain i wszyscy są zadowoleni...
Wogóle co to ma być "inny bohater"? To chyba jakieś nieporozumienie. Jedyna pozytywna myśl jaka nasuwa mi się pod nazwę "inny bohater" to to że będziemy mogli się wcielić w któregoś ze starych przyjaciół (Diego, Gorn, Lee, Milten, Lester itp.)
Xam:
Tu jest troche informacji dotyczacych G4:
http://www.gaminator.pl/newsy/zapowiedz/21...CFQ5lQgod4wXoLw
No niestety to juz nie bedzie ta sama gra. G3 juz nieco odbiegala od legendy G1 i G2. Sam poczatkowo myslalem ze G4 bedzie toczyl sie w Nieznanych Krainych, o ktorych wspominal Xardas i ktore sa zaznaczone na mapie Gothica. Ale jak widac autorom Bezi juz sie znudzil...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej