Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (12/25) > >>

Dante:
Temat powinien nosić nazwe "Bez bezia Gothic to będzie ch**o! " Bo w sumie tylko o tym gadacie. Ale jednak w pełni to rozumiem. Wiele jest gier gdzie przez wszystkie lub większośc części przewija się ten sam heros. Patrz Devil My Cry 1,2,3 mamy głownego bohatera Dantego :D
A w 4 będzie Nero który wyglada jak jego klon tylko ma te same bajery.
Dobra dobra rozgadałem się teraz do rzeczy.Otóż mam dwie koncepcje na gre ocenćie czy fajne.

1. Po pokonaniu Orków itd. przez Bezia który teraz jest the King of Myrtana. Beliar ostatnim swym podrygiem szykuje zamach na naszego króla. Wcielamy się w postac byle człowieka. Który przypadkowo napada na ślad spisku.I tu zaczyna się zabawa by rozwiązać intryge i nie doprowadzic do morderstwa na bezim :D.

2. Historia dzieje sie kilka set lat przed G1. Otóż stajemy do walki przeciw Beliarowi jako ktoś tam. W ferworze walki przegrywamy wojne z Beliarem ale istnieje legenda na temat wybrańca który zbawi świat.....

I jeszcze pytanko. Czy silnik graficzny G3 jest własnością PB czy JoWood?

Sanitr:
Jejku ludzie! Mi się już znudził bezi. Ną stop ta sama twarz. Zresztą co on miałby jeszcze robić?? Zabić bogów czy co?? A tak będzie nowy bohater( może bć fajny) i będzie ciekawie. Może to będzie jakiś krewniak beziego i np będzie szedł jego śladami?? Może zobaczymy stary kontynent za jakieś 50lat? Lub o wiele więcej! ALbo zobaczymy jak ginie bezi! Gothic 3 to było DNO!! To było jedno wielkie dno. Zrobili to tak gówn***** że hej! Zepsuli i schambili przez tosage gothic! Do której nie powinno się zaliczać 3-eciej części gothic! Może nowa firma znów wróci na trop sterego poczciwego gothica! Może go nie schrzanią! W każdym razie nie kupie tej gry odrazu! Poczekam troche przez  złe wspomnienia co do gothica 3 którego kupiłem prawie odrazu a to wielkie DNO!!

Pozdro
Sanitr

Markus92:
Nie wiem o co tyle szumu, przecież gothic to tylko gra, potraktujcie tą 4 część jako oddzielną grę. Jak długo można wałkować ten sam temat. Zachowujecie się jak banda smarkaczy  : "Mamusiu oni są brzydcy, bo to ma być tak jak było wcześniej". Ojj bo się popłacze.

Dante:

--- Cytat: Markus92 ---Nie wiem o co tyle szumu, przecież gothic to tylko gra, potraktujcie tą 4 część jako oddzielną grę. Jak długo można wałkować ten sam temat. Zachowujecie się jak banda smarkaczy  : "Mamusiu oni są brzydcy, bo to ma być tak jak było wcześniej". Ojj bo się popłacze.

--- Koniec cytatu ---

Markus mam woła cie na kolacje bo nie zjadłeś Gerbera....Dobra to koment do twojej wypowiedzi.Dla wielu Gothic nie jest tylko grą. To coś szczególnego ja np. kojarze sobie zime z widokiem z zamku w górniczej dolinie itp. Sry za offtop ale po prostu jak widze takie posty to mnie normlanie...

Złodziejaszek:
Dobrej myśli mogę być (jestem optymistą) ale po przeczytaniu podanych do tej pory informacji nie zabardzo mnie ciągnie do G4 tak jak do innych części. Fakt brak bezimiennego irytuje ale z tym da się przeżyć, jeśli chodzi o resztę... baśniowa grafika? Duże nosy? Przeglądając ankiety na różnych stronach o gothiku zauważyłem, że znaczna część ludzi z góry skazuje G4 na porażkę. Ehh poczekamy zobaczymy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej