Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (11/25) > >>

pskrzybor:
To może pójdźmy krok dalej. Gdyby spellbound ma zamiar robić gothica 5 i 6     to dopiero w 6 mógłby sie pojawić bezio i to by było ok. a np w 4 mogłaby się pojawić przepowiednia o bezim i to by też było wg mnie dobre

Asassyn:
Jak dla mnie  Gothic 4 raczej  nie będzie kontynuacją Gothic 3  pewnie będzie nowy scenariusz i nowe przygody ale można być pewnym 1 Bez imienny na pewno zostanie  że by nie wiem co :D

Saschy:
Zauważyłem ze większość was stroi straszne fochy z powodu utraty bezika. Rozumiem że pewnie niektórzy się z nim "związali" ale nie można płakać nad rozlanym mlekiem. Takie gadania są czerstwe typu: Czym jest gothic bez bezimiennego?" Jest po prostu gothiciem bez bezimiennego! Zresztą czy czy ważne jaką postacią gramy? A gdyby gothic był jakąś durną platformówką 2D która kończy się po przejściem 3 levelu to tez byście chcieli w to grać "bo tam jest bezi i kropka"??? A poza tym on nie istnieje jest tylko programem napisanym przez PB( przypominam bo nie którzy go traktują jak nie powiem kogo ;P). Też jestem zmartwiony jego utratą ale...ile można?! A poza tym autorzy mieli by trudne wyzwanie bo nie wyobrażam sobie bezika jako króla Myrtany albo w roli władcy assasynów ;P.

pskrzybor:
Saschy chciałbym tyko powiedzieć że nie czytasz postów. Podtytuł Gothica 4 to Genesis co znaczy na początku. Poza tym ja też sobie tego nie mogę wyobrazić. Bezi jako król Myrtany albo władca asasynów - co najmniej dziwne

Xoulus:
Tak sobię czytam, i czytam to wszystko, doszedłem do wniosku, że piszecie tylko o jednym,, Nie ma beziego, gra będzie do dupy". A co to ma do rzeczy? Rozciągnęli już wątek tej postaci w każdą możliwą stronę. Czas ustąpić miejsca nowym, a starym dać odpocząć. Gdyby czwartą część dalej tworzyło by PB, to z pewnością, nawet nie miał bym w planach jej kupna, bo można już przewidzieć, że Bezimienny bohater wraca i znów rozwala wszystko, co stoi mu na drodze. Może właśnie, ta nowa firma przywróci grze to, co straciła, wraz z ukazaniem się Gothica III? Myślę, że to wszystko może wyjść tylko na dobre, G3 był tak niedopracowany, że przy dobrych intencjach, bardziej już zepsuć gry się nie da.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej