Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (10/25) > >>

gotier:
Newsa z nowym herosem też idzie wytłumaczyć w miarę logicznie.Może bezio się ożenił i ma syna?  Albo(co jest prawie niemożliwe)brat bliźniak bezia wyruszy w jego ślady?Ta druga opcja jest niemal niemożliwa więc myślę,że bezio ma syna.  

Pozdrawiam gotier

pskrzybor:
DO VISORA słuchaj ja powiedziałem że Bezimienny ma być a nie mamy nim grać po prostu ma być o nim mowa a bohater może być nowy to by nawet było niezłe. O Bezim może być mowa nawet na końcu ale to jest ważne żeby była a najlepiej żeby się pojawił na chwilę chociaż

Asch:
Skoro już się kłócimy o bohatera i robi się mały off-top, to zastanawiam się kim jest ta postać w tym screenie. Czy to główny bohater, czy zwykła postać? Osobiście uważam, że to raczej ten sam gość z poprzednich części tylko, że z  40 na karku.

Ch0jr4k:
Nie no widzę że wy w ogóle nie czytacie postów. Dopiera napisałem, że Spellbound ma do wyboru aby gothic dział się przed powstaniem bariery tysiące lat przed tym albo nowy bohater nowa fobuła w zupełnie innym świecie! I nie snujcie mi to nowych poglądów! Możecie się jedynie zastanawiać nad tym która będzie to wersja mi się wydaje, że w obu Bezi odpada i go nie będzie.

Visor:
A to ciebie nie dociera to, że Gothic 4 nie będzie powiązany w ogóle z poprzednimi częściami? Wiec ma nie być bariery, GD czy tez Khorinis. A to, ze jakiś facet sobie wyczytał coś w gazecie gdzie też są same spekulacje nic nie znaczy. (O ile naprawdę wyczytał to w jakieś gazecie)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej