Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
Valdar:
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=270373
Na tym forum ludzie wpadli na bardzo ciekawy pomysł ;)
Historia z przed G1 ;0 ooo jak by coś takiego było w nowym G4 to było by ciekawe.
Jak już niektórzy wspomnieli to cieszę się że wyjdzie G4, ale czy nowy developer sprosta temu ciężarowi który pozostawią poprzednie części ? i całą rzesza fanów która oceni ich pracę.
Pożyjemy, zobaczymy
zombik_one:
Zgadzam się z Valdar można by zacząć w przeszłości bezimiennego dowiedzieć się trochę o jego przeszłości i być może poznać jego imię, a zakończyć na scenie wrzucenia do koloni. Myślicie że taki scenariusz wydarzeń
by przeszedł ???
Kjamilex:
Jestem co do kilku rzeczy nastawiony sceptycznie, ale za to do kilku bardzo optymistycznie:Jestem taki trochę pół na pół co do zmiany gł. bohatera. Z jednej strony, wolałbym nadal popylać starym dobrym bezikiem. Choć z drugiej strony jaka miałaby być kontynuacja jego historii? Tak jak ktoś już mówił: bez rządzi myrtaną? Być może nowy bohater będzie żył w myrtanie za czasów panowania Króla... Bezimiennego? I ucieszy mnie jeśli będzie można nową postacią powrócić do Khorinis, albo nawet do Doliny... Co do systemu sterowania bez dwóch zdań zmieniłbym na stary bo jestem już do niego tak przyzyczajony, że żaden inny nie przejdzie No i w końcu co do firmy: raczej nie grywam w tytuły Spellbound'a, ale wierzę że sprostają trudnemu zadaniu stojącemu przed nimi
Pozdro, Kjamilex.
rafalos890:
No nie wiem. Z jednej strony wolałbym żeby to PB tworzyło nowego Gothica, ale z drugiej strony jestem ciekaw pomysłów tego Spellbound. Z jednej strony wolałbym znowu grac Bezimiennym, ale z drugiej strony to może byc nowy bohater. Tak w ogóle powinniśmy grac nowym bohaterem, ale powinniśmy też w pewnym momencie spotkac Bezimiennego. System walki powinien byc prosty w obsłudze. Fabuła ciekawa. Grafika ładna, a wymagania sprzętowe i cena niskie!!!
Asch:
--- Cytat: zombik_one ---Zgadzam się z Valdar można by zacząć w przeszłości bezimiennego dowiedzieć się trochę o jego przeszłości i być może poznać jego imię, a zakończyć na scenie wrzucenia do koloni. Myślicie że taki scenariusz wydarzeń
by przeszedł ???
--- Koniec cytatu ---
Zostawmy tego NPC w spokoju. On już zrobił swoje. Teraz przyda się coś nowego, coś świeżego. Ja tylko marzę o nowych terenach, mniejszych bugach i jeszcze bardziej realistycznym świecie. A i więcej rzeczy by się przydało. 5 czy 6 chełmów w grze to czysta komedia i to samo tyczy miast. Tyle zapewnień, że wszystko unikalne, realistyczne a tu klops. Wioski ludzi z północy to tylko parę chatek i kilka dodatków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej