Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
Faust2:
Mi się niezbyt podoba cały ten pomysł z Gothic 4. Już lepszy byłby dodatek do G3, w którym można było by eksplorować Niezbadane Krainy i odbić ,,Esmeraldę" z rąk piratów. Piranha Bytes jest świetną firmą, saga Gothic im się świetnie udała (gorzej z trzecią częścią) i czekam na ich kolejne gry. Gdyby nie to ponaglanie JoWood'u, to Gothic 3 nie byłby taki zabugowany i niedopracowany. Co do Spellbound: z tego co wyczytałem, to oprócz tego Jochena Hamma, to nie mają oni nic wspólnego z grami RPG, więc nie wiem dlaczego to właśnie im powierzono bezsensowne zadanie pociągnięcia dalej Gothica. Tych kilka tytułów, które można było znaleźć w gazetkach... Ledwie obiło mi się o uszy. Słyszałem o Robin Hoodzie i miałem nawet okazję w niego zagrać. Tylko po co dalej ciągnąć tego Gothic'a? Nie lepiej dać inny tytuł i na okładce napisać: ,,kontynuacja gry Gothic", czy ,,gra stworzona w świecie i realiach Gothic'a"? No i to ,,Genesis" - to ma być cRPG czy może science fiction? Dla mnie to już na pewno nie będzie Gothic. To będzie bardziej podobne do Heroes'ów: Gothic 5, Gothic Wars, World of Gothic, cała masa dodatków... No i co to za Gothic bez bezimiennego? Pozdrawiam
Garon:
To już nie będzie gothic, bez Beziego,
po co ten sam świat skoro wszystko ma być inne, skoro tak to ja nie chce G4
Już nic nie będzie nawiązywało do poprzednich części, lol, niech lepiej oni tytuł zmienią.
Vigo:
Ej,Ej!!! Faust i Garon niewiedomo jeszcze czy będzie inny bohater. A przede wszystkim to jeżeli niebędziecie graćw Gothic 4 to nie. Obaj jesteście jak Ci co mówili że grafa w G3 jest do bani, oni sądzili że jest do bani dlatego że im niepujdzie i tyle. Ja mówię poczekajcie do publikacji wersji alfa i wtedy piszcie!! Dla was Gothic się skończył pewnie na 3, dla mnie nie i będe czekał na Gothic 4.
Tiw:
--- Cytuj ---Nierozumiem poco zmieniać bohatera, niech zrobią kontynuację z tym samym Bezimiennym. Ja osobiście niewyobrażam sobie chodzić jakimś np. Waldkiem
--- Koniec cytatu ---
Nudzi mi się już te wasze gadanie"nie prosze nie zmiebniajcie Bezia" i myśle, że panowie znają się na wymyślaniu imion i nie będziemy kierować przygodami Waldka.
--- Cytuj ---To już nie będzie gothic, bez Beziego,
po co ten sam świat skoro wszystko ma być inne, skoro tak to ja nie chce G4
--- Koniec cytatu ---
Nikt ci kupić nie każe. Ludzie spójrzcie sobie na sagę TES i zrozumiecie, że w każdej części gry nie musi być ten sam bochater, a ui tak gra jest hitem.
--------
Jeśli chodzi o moją opinię na temat GIV to z jednej strony się cieszę, a z drugiej obawiam.
Dobrze, że w końcu będzie nowy bochater i nowy developer. Nie jestem pewien czy G4 będzie hitem skoro developerem będzie firma, której nawiększym dziełem był Desperados 2
Garon:
--- Cytat: Vigo ---Ej,Ej!!! Faust i Garon niewiedomo jeszcze czy będzie inny bohater. A przede wszystkim to jeżeli niebędziecie graćw Gothic 4 to nie. Obaj jesteście jak Ci co mówili że grafa w G3 jest do bani, oni sądzili że jest do bani dlatego że im niepujdzie i tyle. Dla was Gothic się skończył pewnie na 3, dla mnie nie i będe czekał na Gothic 4.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie Ci to pisze mądralo? Pierw myśl puźniej pisz, znajdź mi post gdzie pisałem, że grafika mi się nie podoba, mimo mojego słabego kompa grafika fajnie wygląda, Dla mnie gothic się skończy kiedy bezi zniknie, Może tobie nie, ale mi nie odpowiada gra Waldkiem Wspaniałym, No-------- chyba, że nowy bohater to byłby syn Bezimmiennego (najlepiej), albo jego przodek, (puźniej byśmy odwiedzili grób i porozmawiali z duchem Beziego jak z Quardohoromomoheronem[nk]), wtedy bym był (happy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej