Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (4/25) > >>

Rotten:
no właśnie miałą duży budżet... więc zrobiła arcydzieło, a co z nowa.?  ty jak uczysz się pisać i odrazu awansujesz do liceum nie będziesz śmigał zarąbistymi opowiadaniami...

dlatego myślę że tak samo będzie z firmą to że kiedyś nie mieli budżetu nie znaczy, że jak go dostaną zrobią gre która przyćmi wszystkie 3 części.

Respev:

--- Cytuj ---no właśnie miałą duży budżet... więc zrobiła arcydzieło, a co z nowa.?
--- Koniec cytatu ---
Nowa będzie miała jeszcze większy, bo współpracuje z Joowoodem, a Gothic 1 wyszedł bez współpracy JoWoodem ani jakimkolwiek innym wydawcą  

Enzo:
Gothic IV dla mnie to będzie lekka przesada. Wydaję mi się, ze trylogia gier z serii gothic wystarczy bo wszytsko, co pierwsze jest najlepsze!

Rotten:

--- Cytuj ---Nowa będzie miała jeszcze większy, bo współpracuje z Joowoodem, a Gothic 1 wyszedł bez współpracy JoWoodem ani jakimkolwiek innym wydawcą
--- Koniec cytatu ---

no dobra zgadzam się będą mieli wieeelki budżet. Co nie oznacza że zrobią grę wszechczasów.

koleus123:

--- Cytuj --- nowy wątek fabularny
--- Koniec cytatu ---
-No wiadomo że nowy. Przecież starego wątku nie wsadzą  .

--- Cytuj --- tan sam świat
--- Koniec cytatu ---
Nowy świat musi być, chociarz do starego fajnie by było wrócić  

--- Cytuj --- inny bohater
--- Koniec cytatu ---
Gothic bez Bezimiennego to jak kosmos bez gwiazd więc raczej niech odsuną się od tego pomysłu  

--- Cytuj --- nowy interfejs z możliwością zmiany na stary znany z poprzednich części
--- Koniec cytatu ---
Po co to????. Według mnie jest to niepotrzebna opcja która zajmuje niepotrzebnie ilość miejsca na dysku.

--- Cytuj --- nowy lepszy system walki
--- Koniec cytatu ---
To musi być  

--- Cytuj --- pozostałe rzeczy pozostaną bez większych zmian
--- Koniec cytatu ---
Czyli że wymagania sprzętowe znów będą duże???. Grafika wogóle się nie zmieni????(ale mam głupie pytania  ).

Słowo na koniec:ta firma nie słyneła dobrymi grami, więc czuję że Gothic 4 nie będzie dobrą grą, ale cuda się zdarzają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej