Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
Respev:
--- Cytuj ---No comments
--- Koniec cytatu ---
To samo mogę powiedzieć w stosunku do ciebie. Czym niby się różnilo G2/NK od G1, poza wątkiem fabularnym, ulepszonym sterowaniem i lepszą grafiką?
--- Cytuj ---Firma niezbyt obiecująca... czytając jakie gry stworzyła no to... nie spodziewam się czegoś nie z tej ziemi jak to było z tymi Gothicami... a szkoda.
--- Koniec cytatu ---
A co niby stworzyła Piranha Bytes przed gothiciem? ÂŻadnego doświadczenia nie miała -,-
--- Cytuj ---BEZ BEZIEGO !!!???!!!???!!! TO NIE BĂDZIE GOTHIC !!! G1 , G2+NK , G3 to seria gry które połączone są ze sobą chistorią ,czasem, bezimiennym bochaterem cherosem , i jego kompenami Diego , Milten , Gorn , Lester .
--- Koniec cytatu ---
Zostawie to bez komentarza.
--- Cytuj ---- O nie!! Bez Bezimiennego nie zagram!! Tak się do niego przyzwyczaiłem a tu ma być jakiś nowy
--- Koniec cytatu ---
O tak, bo bezimiennego bohatera widzimy wszędzie! FPS'y, TPP'y, RPG'i, gry sportowe itd! A tutaj panowie nam wycieli numer i to będzie pierwsza gra bez bezimiennego, buuu, buuu (ironia)
Tak poza tematem - widać, że niedorośliście do komputerów. Co to ma za znaczenie, jakim bohaterem gramy?! Gdyby nie to, że gra nie nazywa się inaczej jak Gothic 4, pewnie nie było by o to tyle szumu. Może być nawet 20 kontynuacji Gothiców, mi to wisi i powiewa, będzie tylko więcej rozrywki od strony gier cRPG. Wy zaś Gothica uważacie za świętość, ma być trylogia, bo tak! A ja mówie "bo srak", mam to gdzieś ile części tego czegoś wyjdzie.
oktoffel:
Wiecie co, ja mam stosunek do Gothica taki jak do książek. Bo moim zdaniem ta gra jest wyjątkowa. Może uznacie że mam porąbane poglądy ale tak jest. I do G2NK wszystko było jak w książce - po prostu ukazywały się kolejne części. G3 było najsłabszym "tomem". A G4 to już kompletne nabijanie kasy. Co byście powiedzieli jakby kontynuacje "Władcy Pierścieni" napisał powiedzmy Sapkowski. Od tak, bo przecież to nic takiego.
Jasne, to tylko gra komputerowa, krótka przygodówka, ale jednak to jest dzieło. Twórcy włożyli w to mnóstwo czasu i stworzyli piękny, fascynujący a jednocześnie pouczający świat. Nie, jak dla mnie G4 pod flagą innych twórców to już dno, PB bardzo słusznie że nie robi kolejnej części bo przynajmniej zachowają twarz.
Rozumiem, że setki dzieciaków i tak zagrają w G4, a twórcy zarobią mnóstwo kasy, ludzie będą to kupować choćby tylko z ciekawości. Ale ja jestem nastawiony sceptycznie bardzo.
Ps. ciekawe kim my już będziemy w momencie wyjścia gry... będziemy innymi ludźmi i kto wie czy w ogóle nas gry komputerowe będą obchodzić
teken_f:
moja opinia na temat G4 - Inny bohater - to juz nie jest gothic, G4 to bedzie kapa imo. Te części co są w zupelnosci wystarcza. Ew dobry bylby dodatek do G3, w ktorym poznamy nowy świat.
Rotten:
--- Cytuj ---A co niby stworzyła Piranha Bytes przed gothiciem? ÂŻadnego doświadczenia nie miała -,-
--- Koniec cytatu ---
nie miała owszem a co zrobiła...? gre w która grałeś i pociłeś sie kiedy nie grałeś na kodach. nowa firma zrobiłą tyle gier wg mnie niezbyt fajnych wiec g4 może być kontynuacją ich mizernych wypocin.
--- Cytuj --- A takie gadanie jak twoje jest już nudzące - nie ma beziego gra będzie do bani...eh. Mnie tam na nim nim nie zależy. Bardziej zaciekawi mnie wędrówka nowego bohaterami śladami starego. Odwiedzanie tych samych lokacji lata później...
--- Koniec cytatu ---
to po co zakładasz taki temat skoro wiesz że fan gothica... powie Ci że bez bezimiennego nei bedzie to samo ?
--- Cytuj ---Eee? Na końcu g1 bezimienny szczęśliwie wychodzi ze świątyni śniącego, bariera opada i słyszymy tekst mówiący o tym jak to nowa przygoda dopiero się rozpoczyna. Więc coś czuje, że nie grałeś w jedynkę skoro tak mówisz.
--- Koniec cytatu ---
owszem przeszedłem gothica... i jedynkę i dwójkę... ale to nei o to chodzi... mówisz że zaczyna sięnowa przygoda. a w dwójce cudem uratowany przez Xardasa... myślałem ze "..." da trochę do myślenia....
Respev:
--- Cytuj ---nowa firma zrobiłą tyle gier wg mnie niezbyt fajnych wiec g4 może być kontynuacją ich mizernych wypocin.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego, że Piranha Bytes miała duży budżet, a nowa firma takiego w przeszłości nie miała, dlatego tworzyła budżetówki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej