Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (2/25) > >>

Król Rhobal:
Mnie się ten cały pomysł z G4 nie podoba :/. Może wyjść z tego jakiś badziew bo:
- Wogóle firma jakaś taka mało znana i nie obeznana z RPGami. I co?! I chyba zostali przyjęci bo lubią gothica tylko!! ;/
- O nie!! Bez Bezimiennego nie zagram!! Tak się do niego przyzwyczaiłem a tu ma być jakiś nowy ;/
- Nie chce nawet myśleć o nowej fabule!! Wolałbym aby akcja rozgrywała się np. w Khorinis bo przecież podobno orkowie tam popłynęli i zdobyli całą wyspę i by ich powybijać tam odsłonić np. jakiś nowy portal i dzięki niemu na jakaś nieznana wyspe się dostać i git wg. mnie by było ;p

Ja jestem nastawiony pesymistycznie - wyjdzie z tego jakiś badziew

czarny mag:
BEZ BEZIEGO !!!???!!!???!!! TO NIE BÊDZIE GOTHIC !!! G1 , G2+NK , G3 to seria gry które połączone są ze sobą chistorią ,czasem, bezimiennym bochaterem cherosem , i jego kompenami Diego , Milten , Gorn , Lester
. Przewodnikiem tej piątki jest Xardas. Więc pytam po jaką cho...e przez wszystkie te części nie doszło do zmiany postaci ?
Odp. jest oczywista Gothic to Bezimienny bochater i tyle .
Jeśli Gothic 4 wyjdzie z innym bochaterem ,wydany przez inną firmę nie uznam tej gry za GOTHIC

Rotten:

--- Cytuj ---- nowy wątek fabularny
--- Koniec cytatu ---

zgadzam się każda części rózni się od poprzedniej.

--- Cytuj ---- tan sam świat
--- Koniec cytatu ---

też się zgadzam w każdej częsci musi być inne miejsce rozgrywki, inaczej gra byłaby dupna gydby np wrócił do Kohrinis... albo setny raz do GD.

--- Cytuj ---- inny bohater
--- Koniec cytatu ---

NIGDY!!! tez koleś to ciało gothica.... przecież, jak można po tylu latach zmieniaćgłównego bohatera.... jakoś PB poradzili sobie nawet kiedy "zginął" w pierwszej części. totalnie bez sensu.

Firma  niezbyt obiecująca... czytając jakie gry stworzyła no to... nie spodziewam się czegoś nie z tej ziemi jak to było z tymi Gothicami... a szkoda.

Isentor:

--- Cytat: Rotten ---NIGDY!!! tez koleś to ciało gothica....

--- Koniec cytatu ---
Jakoś w każdym kolejnym TESie gramy nowym bohaterem przenosząc się w co to nowe tereny Cyrodiil. Każda z części jest ciekawa i wciąga na wiele godzin. Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie dające wiele nowych możliwości. A takie gadanie jak twoje jest już nudzące - nie ma beziego gra będzie do bani...eh. Mnie tam na nim nim nie zależy. Bardziej zaciekawi mnie wędrówka nowego bohaterami śladami starego. Odwiedzanie tych samych lokacji lata później...

--- Cytat: Rotten ---przecież, jak można po tylu latach zmieniaćgłównego bohatera.... jakoś PB poradzili sobie nawet kiedy "zginął" w pierwszej części. totalnie bez sensu.

--- Koniec cytatu ---
Eee? Na końcu g1 bezimienny szczęśliwie wychodzi ze świątyni śniącego, bariera opada i słyszymy tekst mówiący o tym jak to nowa przygoda dopiero się rozpoczyna. Więc coś czuje, że nie grałeś w jedynkę skoro tak mówisz. No ale w dwójce PB jakimś cudownym sposobem zmieniło nieco sytuacje i uwięziło bezimiennego w świątyni... Najbardziej spójny fabularnie z zakończeniem poprzedniej części był tylko g3...ale ileż można to ciągnąć co by było teraz? Cudowny powrót z królestwa Adanosa? Rządzenie Myrtaną jako jej król? No ludzie dajcie spokój i nie żalcie się jaka to tragedia, że w czwórce nie będzie beziego.

Tidus:

--- Cytat: IsentoR ---Jakoś w każdym kolejnym TESie gramy nowym bohaterem przenosząc się w co to nowe tereny Cyrodiil. Każda z części jest ciekawa i wciąga na wiele godzin. Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie dające wiele nowych możliwości. A takie gadanie jak twoje jest już nudzące - nie ma beziego gra będzie do bani...eh. Mnie tam na nim nim nie zależy. Bardziej zaciekawi mnie wędrówka nowego bohaterami śladami starego. Odwiedzanie tych samych lokacji lata później...

--- Koniec cytatu ---
Właśnie.W każdym i od zawsze TES'sie gramy inną postacią, a w Gothic'u Bezi jest póki zawsze główną postacią i Ja wolałbym dalej kierować losami Bezimiennego  
Poza tym wizytówka Gothica, a obok Xardasa najbardziej rozpoznawalna postać przez osoby, które tylko wiedzą, że Gothic istnieje...
No i zapewne będzie to trochę jak z Serią Splinter Cell - Doble Agent miał być extra, a Panom z Ubi-Softu bardzo przeciętnie wyszła ta produkcja i na zdrowie nikomu nie wyszła na dobre ( DA miał być przełomem -.- )
EDIT
IsentoR'rze wybacz, ze odpuściłem wyprawę, ale byłem na wakacjach ( wiem, wiem PM )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej