Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (7/15) > >>

Ankh-Morpork:
Ja w G2NK najbardziej lubię być Magiem Ognia, gdyż w całej trylogii jest to moja ulubiona postać.
Moja ulubiona lokacją jest Jarkendar-świetny klimat :D ( miałem dylemat co do Kolonii Górniczej, ale przecież coś musi zwyciężyć... )
Natomiast moja ulubiona gildia "poboczną" jest mag wody-cóz, mam jakieś zamiłowanie do magii....  

pzdr-Ankh

Russel:
Ja dałem na ÂŁowce smoków , bo ma fajne pancerze , niemusi już slużyć onarowi może kuć najlepsze bronie w grze  

jeśli chodzi o gildie wybrałem Wodny Krąg , bandyci są glupi ,a piraci nudni  

noi jeśli chodzi o część wyspy to wybrałem tereny khorinis
jarkendar jest fajny ale jest tam mało ludzi noi jest mały wiekszość mapy zajmują gury
a górnicza dolina jest trochę niebezpieczna

PozDRo Russel  

Caparso:
Osobiście najbardziej cenię sobie najemników--> łowców smoków. Panujący tam klimat przypomina mi czasy gdy byłem skazańcem w kolonii karnej. Na farmie można spotkać wielu starych znajomych, pancerze łowców są doskonałe a chytrość i przebiegłość łowców nie mają sobie równych. Cenię sobie również paladynów jako zdyscyplinowanych żołnierzy, gotowych do wielu poświęceń. Również i magowie mają w sobie coś specyficznego, jednakże nigdy nie przepadałem za magią. Uważam, że prawdziwy mężczyzna i bohater powinien walczyć jak należy- z honorem, wręcz.
Jeśli chodzi o gildie poboczne to zdecydowanie górują piraci. Niepowtarzalny klimat, urocze widoki no i bardzo wyborowe towarzystwo.
Jeśli chodzi o krainę to pozostanę przy Khorinis. Tak patriotycznie...

Mnichu21:

--- Cytat: Zabójca Orków ---Ja ustanowił bym to tak :

1. Najemnik
2.Strażnik
3.Mag Ognia

1. Najemnikiem można zostać jak się już umie trochę walczyć by stłuc strażników.

2.Strażnikiem zostać najłatwiej ( najpierw trza zostać obywatelem co jest trudniejsze) .

3.Magiem Ognia zostać najtrudniej , najpierw trza oczyścić drogę by owce eskortować
 do klasztoru. No , a potem Próba Ognia . JAK TO PRZEJ¦Æ!!!? Musiałem wpisać kod .  

Najczęściej zostawałem najemnikiem. Są to luźne chłopy co potrafią stłuc.
--- Koniec cytatu ---

żeby zostać magiem trzeba orszejść próbe. Dla Pyrokara zdobąć rude. Idąc w strone czarnego trolla przy ostatnim rozgałęzieniu skęć w inną strone tamjest taka dolinka strasznie porośnięta chodz przy skale a trafisz na ukrytą jaskinie. Jeśli chcesz sobie trochę powalczyć w tej jaskini skręć w lewą strona a jeśli chcesz znaleść rude w prawą Proste.Dla tego maga po lewej (niepamiętam jego imienie dawno w to nie grałem) muśisz zabić magicznego golema żadna broń na niego nie dział oprócz świętego młota. Musisz go ukraść ale nie zabijaj strażnika najlepiej go uśpij.Niestety dla tego trzeciego wpisz sobie kod na tą rune nie mogę ci pomuc.

Dennis Guilder:
ÂŁowca Smoków. W tej grze chodzi o zabijanie smoków, a ÂŁowca jest do tego najlepiej przystosowany.
Wodny krąg, zależało mi na tym, żeby szybko dostać się do Jarkendaru, bo na początek to dobra miejscówka.
No i Górnicza Dolina, z tych trzech zdecydowanie najlepsza. Klimat + wspomnienia z jedynki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej