Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia
Eregrin:
Jaką drogą podążacie? Ja jak na razie, to kilka gier zagrałem i najczęściej był to chyba strażnik miejski. A jak z wami? którą drogą najczęściej podążacie? Do wyboru: Strażnik miejski, najemnik i mag ognia. Ja chyba strażnikiem miejskim, bo są ciekawe zadania. Dobre zbroje, a potem awans na paladyna.
PS.
Pytam się też dlatego, że zamierzam zacząć nową grę i nie wiem do kogo dołączyć. Ostatnio byłem magiem ognia, fajnie się gra
PS.
Jak ktoś wie, jak zdobyć ciężki pancerz straży (ten, który mają strażnicy miejscy w górnym mieście) niech napiszę.
pozdro
Arthas95
Rotten:
W G1 byłem Najemnikiem... bardzo mi się podobało.. dlatego w G2 polecam bycie najemnikiem... jakoś mam do nich sentymenty po pierwszej części... strażnik miejski to dla mnie zbyt honorowo :P Mag ognia w ogóle nie przypadł mi do gustu...dlatego najemnicy.... chociaż jeżeli przechodzisz grę już kolejny raz to warto próbować przejść ją w każdy możliwy sposób :)
teken_f:
Najemnik -> ÂŁowca smoków FTW! IMO najlepsza i najciekawsza sciezka :) Wszyscy sie nas boja itp no i ten klimat najemnika, w GI tez gralem najemnikiem najczesciej i mi sie najbardziej spodobal :) Magiem jest strasznie łatwo :( Ja tam preferuje oręż ew kusze :)
kyle8:
--- Cytat: Arthas95 ---
PS.
Jak ktoś wie, jak zdobyć ciężki pancerz straży (ten, który mają strażnicy miejscy w górnym mieście) niech napiszę.
pozdro
Arthas95
--- Koniec cytatu ---
ten pancerz mozesz kupic od straznika który w górniczej dolinie zajmuje się żywnością za chyba 2500 sz :D
Eregrin:
Dzięki, za ten pancerz ;)
Niewiem nadal na co się zdecydowac, ale chyba na albo strażnika, albo najemnika. Na maga też, ale tak na ostatnim miejscu. DZIĂKI, wypowiadajcie się dalej.
PS.
Ja jeszczę nigdy nie ukończyłem gothica 2NK. Tylko do 2 rozdziału dochodziłem, ale teraz porządnie się za to wezmę
OK, co do pancerza straży, już wszystko kumam. Dzięki Pablo2729 i innym o tym pancerzu WypowiadAjcie suię dalej, na temat swej ścierzki w Gothic2NK.
pozdro
Arthas95
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej