Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia
mag kręgu płomyczka:
Kiedy zaczołem grać w G2 pierwszy raz zostałem strażnikiem, bo nie wiedziałem jak dołączyć do Magów(nie wiedziałem, gdzie kupić owce, a jak się już dowiedziałem to nie wiedziałem jak sprawić, aby poszła za mną),a z najemnikami nie dawałem sobie rady.
Najbardziej lubię drogę magii, ponieważ jak już zdobędzie się całkiem sporo many o nie ma problemów z walką z potworami.
UchihaSasuke:
Ja polecam najemnika na początku zrób jak najwiecej misji rzeby miec juz jakis 3-5 lvl i ruszaj na farmę Onara.
Najemnikiem się fajnie gra możliwość kłucia własnych mieczy jest bardzo fajna kłujesz dużo mnieczy i selasz łatwy zarobek.
Ja polecam najemnika.
Mag Ognia też jest fajny ale wkurza datek na początku gry.
1000 złotych monet i kolejne 100 na owce to dużo jak na początek gry.
Russel:
ja zawsze biore najemnika bo jest fajny..... niema nim żadnych obowiązków(poza slużeniem onarowi, nie to co strażnik że musi wszytko wykonywać...pomagaj miastu...bądź odwarzny...broń mieszkańców....walcz za ojczyzne....to nie dlamnie!!! ) , moze robić co chce , w 2 rozdziale za dostarczenie informacji(o rudzie) dostanie od garonda 500 szt. zlota i inne takie
radze ZAWSZE wybierać droge najemnika
PozDRoe Russel
Givess:
Ja najczęściej gram najemnikiem lecz potem chciałem zobaczyć jak gra się magiem no i przeszedłem próbę ognia i wszystko było ok, strażnikiem byłem raz albo dwa ale nie grało się tak fajnie jak magiem.Jeśli szukasz rady zagraj magiem albo najemnikiem.Lepiej magiem.
Lord Scorpio:
No w sumie po kil....ku rozgrywkach moja droga wygląda zwsze tak samo tzn
Gothic 1 - nowicjusz, a później strażnik świątynny
G2NK - strażnik, a dalej paladyn
To dlatego iż uwielbiam połączenie wojownika i maga a zarówno strażnicy jaki i paladyni są właśnie takimi postaciami:)
Jeżeli chodzi o krainę to Jarkendar, ma w sobie dużo uroku i to połączenie bagien/lasów/pustyń/plaz:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej