Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia
kamil^:
Ja oddalem glos na arcymaga ognia. Jak chyba wszystkim wiadomo bedac arcymagiem z 6 krediem magi jestesmy poprostu nietykalni i niezniszczalni Poza tym uwielbiam byc magiem. Jezeli chodzi o reszte ankiety oddalem glos na piratow i khorinis.
Thorug:
Najchętniej grałem Paladynem. Przeszedłem grę tą ścieżką trzy razy. Lubię paladyna, bo podoba mi się jego zbroja i postawa. Wyznaje też moje ulubione bóstwo - Innosa. Obecnie gram Najemnikiem. Też jest ciekawie, ale dla mnie to nie to samo co Paladyn.
Z krain moją ulubioną lokacją była Górnicza Dolina, mam po prostu sentyment do tego miejsca. Podoba mi się ta mroczna otoczka, która panuje w tym miejscu.
mentos:
Przeszedłem grę każdą gildią i dla mnie najlepszy jest najemnik choć czary maga 6 kręgu są fajne
Dennis Guilder:
W moim przypadku wystarczyło, że usłyszałem możliwości: Arcymag Ognia, Paladyn, ÂŁowca Smoków. Myślę:,,Kurde, ÂŁowca Smoków, fajne brzmi", i od tamtej pory czekałem aż zagram w Gothica II i będę ÂŁowcą Smoków. I wytrwałem w konsekwencji, miałem potężnego wojownika, ÂŁowcę Smoków :)
Tommy131:
Magiem niby na początku jest bardzo trudno (i jest) ale potem gdy się już ma gdzieś tak nawet 6 krąg i ze 100 coś many i super runy to się łatwo jedzie potem (aha a co do próby ognia....solucje)
Najemnikiem się gra fajnie też i w ogóle a potem się łowcą smoków zostaje i jeszcze lepiej jest bo masz bardzo dobre i fajne pancerze i możesz dobre bronie kuć.
Strażnikiem się też niby fajnie gra i bardzo łatwo nim zostać (ale nie wiem czy w Noc Kruka) no fajnie się wygląda z takim ładnym pancerzykiem itp. no a potem paladyn i zbroja full wypas i można też z run korzystać.
Cóż jedni mówią że ciulowaci są magowie a drudzy że paladyni no ale jak kto lubi.
Ja lubię paladynów i łowców smoków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej