Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (5/15) > >>

Gunses:
Ja w gothicu 2 bylem najczescjiej strarznikiem.. potem pallak ale tez czasami gralem magiem ognia i najemnikiem

Adanos92:

--- Cytat: Zabójca Orków ---Ja ustanowił bym to tak :

1. Najemnik
2.Strażnik
3.Mag Ognia
1. Najemnikiem można zostać jak się już umie trochę walczyć by stłuc strażników.

2.Strażnikiem zostać najłatwiej ( najpierw trza zostać obywatelem co jest trudniejsze) .

3.Magiem Ognia zostać najtrudniej , najpierw trza oczyścić drogę by owce eskortować
 do klasztoru. No , a potem Próba Ognia . JAK TO PRZEJ¦Æ!!!?? Musiałem wpisać kod .  
Najczęściej zostawałem najemnikiem. Są to luźne chłopy co potrafią stłuc.

--- Koniec cytatu ---

Nie musisz koniecznie eskortowac owcy co jest strasznie denerwujące mozesz zagadc z vatrasem a on odesle cie do Laresa ktory pomoze przyłaczyc sie do jednej z trzech gildii pozniej znowu do vatrasa a vatras odsyła cie do do darona maga ognia który zleca ci odnalezie posazka innosa znajdujesz go idziesz do pedra i to wszystko jestes nowicjuszem.

Arkhan:
O ile razy powracałem do GII NK, o tyle mój schemat wyglądał bardzo podobnie - Strażnik, Mag, i Najemnik. Zawszę lubiłem te pierwsze dwie gildie, otaczający je klimat i zasady. Najemnicy nie podobali mi się ani w G1, ani w G2 z dodatkiem. Nie te zasady, nie ten styl.

(nie)bezimienny:
Przeszedłem grę po kilka razy każdą gildią i muszę stwierdzić, że najlepiej grało mi się Najemnikiem i Magiem Ognia. Najemnikiem dlatego, że mają fajne questy, jest tam sporo "starych"przyjaciół itp. Poza tym lubię być bezwzględnym wojem . Magiem Ognia, dlatego, że lubię bawić się w te klocki ^^.

Paweł Mag Innosa:
Ja z tych trzech gildi wybrał bym ścieżkę Ognia. Dla tego bo lubię Prubę Ognia. Pruba Ognia to zabicie magicznego golema, odnalezienie czystej runy i zrobienie z niej ognistego pocisku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej