Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (4/15) > >>

Nero:
Jeszcze do niedawna lubiłem grać paladynem, ale ostatnio sprubowałem zagrać magiem i strasznie się tym podjarałem. Gra paladynem jest najłatwiejsza<ze względu na dobry panerz i możliwość używania magii. Ale mimo wszystko najlepszy jest mag- ta różnorodność czarów, to jest istny HARDCORE. Magiem gra się trudno na początku, ale potem już owiele łatwiej. Grając w sagę Gothic zawsze byłem po stronie Innosa ale magia jest czymś wyjątkowym w świecie gothic. Ja ustawił bym to tak :
1)Nowicjusz-Mag Ognia
2)Strażnik-Palladyn
3)Najemnik-ÂŁowca smoków

PzDr;;FoR <^>AlL<^>

Lord Scorpio:
Powiem tak zawsze Innos i koniecznie Paladyn - idealny połączenie Maga i Wojownika, dlaczego ponieważ może używać run ale walczy głownie bronią (choć grałem również jak najemnik i nowicjusz), podsumowując:
1. Strażnik/Paladyn
2. Nowicjusz/Mag Ognia
3. Najemink/ÂŁowca

tym1:
Ja ani razu nie przeszedlem JESZCZE gry, ale uwazam narazie, ze straznik jest DLA MNIE kiepski przez te dziwne misje i nudnosc. Uwielbiam najemnika, bo Ci przyjaciele i kowalstwo, bo ja przez przypadek P-O-Z-A-B-I-J-A-L-E-M wiekszosc miasta (ocalal targ i gorne miasto). Magiem jeszcze nigdy nie gralem, bo nie dam rady odeskortowac tej kmh owcy??        

Dark:
Przeszedłem grę wszystkimi gildiami, i najfajniej grało mi się Paladynem. Fakt, jedni mną pomiatali, wyzywali, obrażali, ale fajnie pobawić się w wojownika dobra i być prawdziwym rycerzem. Fajnie grało też się ÂŁowcą Smoków, bo zarabiał on najwięcej (za każde zadanie dostaje pieniądze, nie jak Mag czy Rycerz, którzy robią to z obowiązku).

diego16:
ja pierwszy raz byłem Paladynem i tak nawet mi sie dobrzenim grało ,za drugim razem Najemnikiem na farmie Onara i od tej pory wole najemnika.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej