Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (3/15) > >>

crazy:
Ja najczęściej gram Magiem :) :) Bo lubię porzucać sobie czary jak mi sie nudzi, to zawsze zadymę zrobię w mieście :) :)
Magiem gra sie najtrudniej i dlatego przeważnie nim gra hehe :D :D

Thorbjørn:
Ja ustanowił bym to tak :

1. Najemnik
2.Strażnik
3.Mag Ognia

1. Najemnikiem można zostać jak się już umie trochę walczyć by stłuc strażników.

2.Strażnikiem zostać najłatwiej ( najpierw trza zostać obywatelem co jest trudniejsze) .

3.Magiem Ognia zostać najtrudniej , najpierw trza oczyścić drogę by owce eskortować
 do klasztoru. No , a potem Próba Ognia . JAK TO PRZEJ¦Æ!!!?? Musiałem wpisać kod .  

Najczęściej zostawałem najemnikiem. Są to luźne chłopy co potrafią stłuc.

szczurek7:
Pierwszy raz gdy grałem w gothica ( I oczywiście ) wybrałem ścieżke Strażnikow. Nastepnie Najemnika . Moim zdaniem , graniem najemnikiem . wytwarza wiecej emocji i refleksji . czasami sie zastanawialem czy mam tak postepować. w Gothicu 2 najemnik ma taką trochę cieżej . najłatwiej mają strażnicy . Magiem w goithica nie da sie grac ( przy ataku czar zostaje anulowany ) ALE , /noc kruka , zmieniła wiele . Najemnik ma łatwiej . magiem nawet sie przyjemnie gra. Szczerze polecam grac najemnikiem . a drugii raz Radze wybrać maga . Dużo nowych czarow . i ich ulepszenie , daje wiecej satysfakcji ( Aha nowa gildia Magowie Wody daje jeszcze wiecej możliwośći grania magiem. To zależy od gustu . ale JA zaczynam grac w NK po raz drugi i wybieram Maga .

goliat:
Jak grałem pierwszy raz w dwójkę to dołączyłem do najemników. Jeśli ktoś lubi walkę bezpośrednio z przeciwnikami to jest postać idealna dla niego. Co do strażników oni są raczej porzeznaczeni dla tych, co lubią trochę walki i magii. Mag zaś to postać dla tych co preferują walkę na dystans. Zatem wybór gildii właściwie zależy od czyiś preferencji. Ja na razie mam za sobą drogę najemnika i strażnika. Jak śkończę grać Noc Kruka Paladynem to wezmę się za drogę maga.  Podobna ona jest najłatwiejsza.

Eregrin:
Ja to tam przeszedłem już grę łowcą smoków, a teraz się za maga biorę. Jeśli chodzi o te pancerze, to mnie irytuje jedno. Na początku gry, można kupić oraz sobie samemu wziąć tylko ten głupi skórzany pancerz   . Mogło by być tego więcej. Jak chce się dostać jakiś podnormalny pancerz, to trzeba dołączyć do gildii. A przecierz jak już się dołączy, to to się niedostanie w tym miejscu zadania takiego i jeszcze takiego. Wogóle w tedy gra się staje już na jeden ciąg  . Ja przeszedłem grę tylko dwa razy - łowcą smoków i paladynem.

No dobra. Jak na teraz, to u mnie tak:

1) ÂŁowca smoków - Dobre pancerze, fajne zadania (całą gre przeszedłem 1
raz).    
1) Paladyn - to jest gildia przez runy dla paladynów, mieczy drasowanie, takie chonory, szacunek w GD (Grę przeszedłem 1 raz) .    
3) Arcymag Ognia - Beznadzieja, jest się słabiutkim nawed na wysokim levelu. Wszystko idzie w kręgi, runy i manę. To jest kiepska gildia. Teraz się za to biorę. (do 4 rozdziału doszedłem)  

Nie wypowiadaj się dwa razy w tym samym temacie mówiąc mniej więcej to samo. Ostatnie ostrzeżenie.
-Chabacik  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej