Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona gildia

<< < (2/15) > >>

Ankh-Morpork:
ja zazwyczaj gram magiem ognia, lubie wygląd szaty i magie, a gra magiem jest ekscytująca. jedyne co jest wkurzające, to mana- ciężko jest ja później zdobyc, co jest  z deczka dyprymujące :/. lubie też grac najemnikiem, nie mam pwodu, ale lepiej mi sie gra w NK najemnikiem niz paladynem.

pzdr.- Ankh-Morpork

.:KERTH:.:
ja zazwyczaj uwielbiam grać najemnikiem. jest to bardzo ciekawa gildia, a ponadto możesz reszte najemników (nie wszystkich) wyzywać na pojedynek. zresztą jest tu cała masa starych znajomych z kolonii karnej  . a ciężki pancerz straży miejskiej, to chyba zdobędziesz/kupisz od jakiegoś strażnika, w khorinis...

PZDR.:KERTH:.

Tiw:
Ja zazwyczaj zostaje Strażnikiem miejskim, ponieważ łatwo się tam dostać. Następny w kolejności jest Najemnik, ponieważ zbroja łowców smoków jest zaj**ista. Magiem nie lubie grać bo wole walke bronią białą.

Pazoxi:
Zawsze podążam drogą maga ognia , nawet jeśli zagram strażnikiem i dojdę do nowego świata , zaczynam grę od nowa magiem ognia . Bardzo kubie wszechmocne czary takie jak deszcz ognia lub Gejzer . Potem jest najemnik , na samym końcu strażnik .

Farvan:
Ja tam lubie podążac drogą najemnika (kuple z koloni itp.) prawie żadnych zasad wogóle fajnie.
Droga strażnika miejskiego jest ciekawa pancerze szacunek w GD i fajne misje (nagrody za zbirów  )
U mag podoba podoba mi się życie nowicjusza ( szczególnie zaciekawiła mnie misja ze szprzątaniem pokojów). Ale magia to już nie dla mnie wole machanie mieczem przygladanie sie potworom z bliska. A mag rzuci kilka razy i koniec zabawy  ( ale są ciekwe czary ale wystarczają mi zwoje).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej