Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?
Zastanawiałem się chwilę nad odpowiedzią na to pytanie, dlaczego? Otóż, nie wiem, na kogo zagłosować - Na Cor Angara, czy też Lee.
Cor Angar, jak wielu użytkowników, którzy się przede mną wypowiedzieli - Sądzę, że jest nie tylko silnym i wytrzymałym człowiekiem, ale także ma dużo doświadczenie, co do dowodzenia wojskami. Nie postępuję pochopnie, jak Gomez, gdy zawaliła się Stara Kopalnia, ale najpierw parę razy przemyśli coś, zanim wyda takową decyzję. Jest opanowany, co właśnie wśród dowódców jest jednym z najważniejszych atutów. Potrafi być także wyrozumiały dla swych podwładnych...
Lee, jest przywódcą Nowego Obozu. Hmm... myślę, że ma chyba takie same cechy, co Cor Angar. Jest silny, wytrzymały, opanowany, jak i wyrozumiały. Warto także pamiętać, że nim trafił do Koloni był generałem na służbie u Króla Rhobara II.
Tak, więc miałem dylemat: czy Cor Angar, czy też Lee jest najlepszym przywódcą? Pisząc posta zastanawiałem się jeszcze trochę, i doszedłem do wniosku, że zagłosuję na... Cor Angara...
Pozdrawiam, Medivth