Ankieta

Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?

Cor Angar
156 (22.4%)
Gomez
41 (5.9%)
Lares
24 (3.4%)
Lee
476 (68.3%)

Głosów w sumie: 677

Autor Wątek: Najlepszy przywódca koloni karnej ???  (Przeczytany 108742 razy)

Description:

Offline fijolek

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ???
« Odpowiedź #140 dnia: 21 Styczeń 2008, 10:35:23 »
Też za najleprzego dowutce uznaje Lee ponieważ jego ludzie mu ufajo i są lojalni przezco się butu nie musi spodziewać . Jest opanowany i pamiteliwy . Mści się ale zawsze zgodnie z planem jaki sobie uprzednio układa  

Offline Uchiha Sasuke

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #141 dnia: 21 Styczeń 2008, 18:42:45 »
Cor Angar muwie to bez wahania był przecierz jedynom osobom kóra po śmierci Y"Beryona był w stanie przejąć władze  w OS

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #141 dnia: 21 Styczeń 2008, 18:42:45 »

Offline xardi

• Kret
  • *
« Odpowiedź #142 dnia: 22 Styczeń 2008, 14:46:37 »
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee,ponieważ miał odwagę wziąć się za zakładanie NO,nie bał się przeciwstawić Gomezowi,a poza tym był królewskim generałem,więc musiał dobrze znać się na strategii i taktyce(Inaczej nie byłby generałem).Lee jest też silny i na pewno miałby odwagę stanąć do walki(Nie to co boidudek Gomez).
Podsumowując:Lee rulez  .

Offline Feomathar

• Kret
  • *
« Odpowiedź #143 dnia: 22 Styczeń 2008, 15:19:56 »
Najlepszy jest Angar.To rozsądny i opanowany, a jednocześnie świetnie wyszkolony człowiek.Kiedyś wcieliłem się w niego(O), i widziałem że jest mistrzem wielu dyscyplin.

Offline BeoWolf

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #144 dnia: 27 Styczeń 2008, 00:25:10 »
Moim zdaniem Najlepszym dowódcą byłby Lee,dlaczego ? Pomnieważ

Ma doświadczenie,kiedyś był Generałem Króla Rhobara II
i Poprostu jest Silny i Sympatyczny  

Angar Też byłby Dobrym Przywódcą,ale Lee jest moim Ulubieńcem(Prócz Gorna i Diega)

Offline wrzod

• Kret
  • *
« Odpowiedź #145 dnia: 27 Styczeń 2008, 22:34:20 »
najlepszym przywódcą według mnie jest Lee jest on zrównoważony silny (choć nie tak jak Gomez) inteligenty no i przyjacielski na drugim miejscu plasuje się u mnie Cor Angar jest taki jak Lee (dokładnie taki sam)   lecz nie przepadam za Bractwem spiocha    trzeci jest Lares  jest on najsłabszy lecz chyba najzręczniejszy no i ogólnie lubie jego charakter    najgorszym władcą jest Gomez (według mnie) jest on pustym barbarzyńcą który jest zapatrzonym w władze . Dziękuje państwu  
« Ostatnia zmiana: 27 Styczeń 2008, 22:35:44 wysłana przez wrzod »

Offline PikuS

• Kret
  • *
« Odpowiedź #146 dnia: 28 Styczeń 2008, 21:51:14 »
Najlepszy przywódca.

Ja zagłosowałem na Lee. Według mnie jest bardzo rozsądny i nie walczy bez potrzeby. To czyni go świetnym przywódcą. Jego wojksowa zimna krew to ogromna zaleta. Jedyna jego wada jest taka że kieruje się jedynie zemstą ale to także ma swoje plusy. Między innymi to że koniecznie chce wydostac się z koloni.

Offline Neroalex

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #147 dnia: 29 Styczeń 2008, 21:19:41 »
zagłosowalem na Lee a czemu bo on tu jedyny byl generałem prowadził wojska w bitwie o Varant i wygral i na pewno jest swietnym generałem i dowódcą a co do reszty

Gomez - strong man ,zwykly przestepca zalezy mu tylko na wladzy na kasie i na panienkach zeby mu tyleczkiem krecily

Lares - jak dla mnie tylko zlodziej najlepiej tylko jak najwiecej kasy

Cor Angar - dobry przywodca ale niewdziecznik tyle mu się nalatalismy a on nam daje rune teleportacyjna

Offline Medivth

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #148 dnia: 08 Luty 2008, 10:07:58 »
Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?
Zastanawiałem się chwilę nad odpowiedzią na to pytanie, dlaczego? Otóż, nie wiem, na kogo zagłosować - Na Cor Angara, czy też Lee.
Cor Angar, jak wielu użytkowników, którzy się przede mną wypowiedzieli - Sądzę, że jest nie tylko silnym i wytrzymałym człowiekiem, ale także ma dużo doświadczenie, co do dowodzenia wojskami. Nie postępuję pochopnie, jak Gomez, gdy zawaliła się Stara Kopalnia, ale najpierw parę razy przemyśli coś, zanim wyda takową decyzję. Jest opanowany, co właśnie wśród dowódców jest jednym z najważniejszych atutów. Potrafi być także wyrozumiały dla swych podwładnych...
Lee, jest przywódcą Nowego Obozu. Hmm... myślę, że ma chyba takie same cechy, co Cor Angar. Jest silny, wytrzymały, opanowany, jak i wyrozumiały. Warto także pamiętać, że nim trafił do Koloni był generałem na służbie u Króla Rhobara II.

Tak, więc miałem dylemat: czy Cor Angar, czy też Lee jest najlepszym przywódcą? Pisząc posta zastanawiałem się jeszcze trochę, i doszedłem do wniosku, że zagłosuję na... Cor Angara...

Pozdrawiam, Medivth
« Ostatnia zmiana: 09 Luty 2008, 20:40:50 wysłana przez Medivth »

Offline nowy xard

• Kret
  • *
« Odpowiedź #149 dnia: 09 Luty 2008, 20:38:54 »
Według mnie(tak samo jak według większości)najlepszym przywódcą jest Lee,bo:
-jest byłym generałem  
-jest silny,odważny i spokojny  
-zawsze ma plan
-Jest dobrym wojownikiem

Offline Garrador

• Kret
  • *
« Odpowiedź #150 dnia: 09 Luty 2008, 21:57:54 »
Moim zdaniem Cor Angar jest bardzo dobrym przywódcą, bo jest najczystszy, nie pragnie zabijać (Lee chciał króla) Pragnął tylko wyszkolić wojowników i mieć swobodne (i fajne) życie.
Właśnie za to go lubie

Drugi jest LEE

Offline Artex

• Kret
  • *
« Odpowiedź #151 dnia: 09 Luty 2008, 23:25:23 »
Według mnie najlepszy jest Lee! Potrafił on zjednoczyć tylu ludzi, założyć obóz, a do tego nie jest tak jak Gomez uzależniony od króla i jego dostaw do kolonii. Natomiast Cor Angar nie zrobił nic wielkiego czym można by było się zachwycić  

Offline Najemnik009

• Kret
  • *
« Odpowiedź #152 dnia: 10 Luty 2008, 16:28:39 »
Moim zdaniem najleprzy jest Lee ponieważ
-Umie rządzić ludzmi
-Jest rozwazny
-Jest bardzo silny
A Gomez bez króla i magnatów nic by nie osiągnoł.
Cor Angar też jest dobrym przywódcą lecz Lee jest najleprzy.  

Offline Hadriel

• Kret
  • *
« Odpowiedź #153 dnia: 14 Luty 2008, 14:48:27 »
Cóż ja zaznaczyłem Cor Angara bo to dobry przywódca. Ma duże poparcie i trzeźwo myśli nawet w gorączkowych sytuacjach. Natomiast Lee no taki zamknięty w sobie ale też go polubiłem ( zwłaszcza za to że selnoł mi potem zbroje).

Offline Krystian55

• Kret
  • *
« Odpowiedź #154 dnia: 14 Luty 2008, 18:36:37 »
Według mnie najlepszym przywódcą był Cor Angar.
Cor Angar był twardy, ale uczciwy. Potrafił zorganizować ludzi do pracy

Offline Takeo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #155 dnia: 15 Luty 2008, 08:51:25 »
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee. Jest na pewno jednym z najlepszych wojowników w całym Gothicu, ma doświadczenie, był generałem w królewskiej armii i większość wojowników go lubi. Na pewno najlepszym przywódcą nie może być Gomez. Troszczy się tylko o swoje dobro i nie obchodzi go co się dzieje w okół niego. Cor Angar jest wg. mnie na drugim miejscu. Także jest wyćwiczony itd., ale trochę mu chyba zaszkodziło ziele  . A Lares... Jest w hierarchii NO po Lee. I jakoś go mniej lubię.
Pozdrawiam.

Offline KAT

• Kret
  • *
« Odpowiedź #156 dnia: 16 Luty 2008, 13:36:04 »
Ja jestem za Lee lub Cor Angarem. Reszta doprowadziła by obóz do upadku.

Offline Randall

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #157 dnia: 16 Luty 2008, 14:11:40 »
NAJLEPSZY PRZYWóDCA TO LEE .                                                                                                                 Dlaczego bo on z nich wszystkich jest najbardziej opanowany to jest jeden z najlepszych przyjaciół bezimiennego .      LEE potrafi szybko coś zorganizować w ogóle to najlepszy ziom z przywódców a potem COR ANGAR .

Offline ÂŁowca dusz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #158 dnia: 17 Luty 2008, 10:22:37 »
Najlepszy jest Cor Angar. Ma dobry miecz i zawsze jest spokojny. Jest dobry zarówno w walce jak i magii.

Offline WOJOWNIK CIENIA

• Kret
  • *
« Odpowiedź #159 dnia: 19 Luty 2008, 16:19:16 »
Na przywódcę najbardziej nadawałby się moim zdaniem Lee, w końcu był generałem królewskiej armii i potrafił by sprawnie zarządzał całym obozem. W dodatku posiada wysoki walki i jest opanowany. co do innych... Gomez raczej się nie nadaje. Jedynym jego atutem jest dobry Pancerz  
Magnata i miecz Gniew Innosa. On w przeciwieństwie do Lee nie miał żadnej rangi. Raczej nie posiada żadnych pozytywnych cech. Cor Angar według mnie nadaje się w 50%. Uratował on jednak na pewien czas Obóz Bractwa ÂŚniącego. Niezła broń mianowicie Czerwony Wiatr. Nie, jednak najlepszym przywódcą jest Lee w 110%.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #159 dnia: 19 Luty 2008, 16:19:16 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything