Ankieta

Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?

Cor Angar
156 (22.4%)
Gomez
41 (5.9%)
Lares
24 (3.4%)
Lee
476 (68.3%)

Głosów w sumie: 677

Autor Wątek: Najlepszy przywódca koloni karnej ???  (Przeczytany 108699 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paladyn122

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ???
« Odpowiedź #220 dnia: 07 Sierpień 2008, 19:14:44 »
Wg mnie najlepszy jest Lee, ponieważ umie dowodzić najemnikami, umie dobrze walczyć.
Na drugim miejscu Cor Angar, ponieważ zawsze zachowuje zimną krew i dobrze walczy.
Na trzecim byłby Lares, ponieważ też dobrze rządzi, ale brakuje mu trochę do Lee i Angara. Najgorszy Gomez ponieważ jest dumny z siebie i zrobi wszystko dla władzy.

Offline Necs

• Kret
  • *
« Odpowiedź #221 dnia: 08 Sierpień 2008, 12:32:47 »
Ja uważam, że najlepszym przywódcą w Kolonii Karnej jest Cor Angar. Jest on najbardziej opanowany i rozsądny (przynajmniej wg. mnie) ze wszystkich przywódców obozów. Gdy z Sekty odszedł Cor Kalom, a Y'Berion umarł dowódca Straży ÂŚwiątynnej rozsądnie myślał, nie poddawał się. Angar nie jest też okrutny jak Gomez, nie doszedł do władzy siłą i nie atakował innych obozów. Lee w całej grze nie pokazuje się tyle co Cor Angar, nie mamy tyle okazji by go poznać. Cóż najgorszy przywódca za to to sam Gomez, chyba wszyscy wiemy dlaczego.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #221 dnia: 08 Sierpień 2008, 12:32:47 »

Offline Rhobar XXIII

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ??
« Odpowiedź #222 dnia: 29 Sierpień 2008, 21:12:28 »
Ja sądze że Lee powinien rządzic jest:
Silny
Spokojny
Opanowany

Paweł I

• Gość
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ?
« Odpowiedź #223 dnia: 30 Sierpień 2008, 11:25:30 »
Moim zdaniem najlepszy przywódca koloni karnej to:
1 Lee
2 Cor Angar
3 Gomez
4 Lares
« Ostatnia zmiana: 30 Sierpień 2008, 11:26:04 wysłana przez Paweł I »

Offline Crisis.

• Kopacz
  • **
  • mUa
« Odpowiedź #224 dnia: 29 Wrzesień 2008, 18:57:55 »
Ja wahałem się między głosem na Gomeza lub na Cor Angara. Gomez jest przywódcą silnym, rządzi twardą ręką, a wszyscy, którzy mu się przeciwstawią giną, przykładem są Magowie Ognia. Gomez stał się najpotężniejszym człowiekiem w kolonii, jednak to nie oznacza, że jest najlepszym przywódcą.
Zagłosowałem na Cor Angara, nie dlatego, że jest silny, dobrze walczy czy takie tam, o nie. Dobrego przywódcę cechują spokój, opanowanie oraz trzymanie swoich ludzi tak, żeby nie przeciwstawili się lub nie zaczęli odchodzić. To właśnie dzięki Angarowi Obóz na Bagnie nie rozpadł się po śmierci Y'Beriona.

Bywajcie.

Offline Nie jesteśmy billboardem

• Kret
  • *
« Odpowiedź #225 dnia: 09 Październik 2008, 12:17:55 »
Ja zagłosowałem na Lee. Bardzo lubię tą postać. Gomez - jest złym człowiekiem. Cor Angar - jest zbytnio nawiedzony. Lares - zwykły chłop. Nic specjalnego. Tak więc drogą eliminacji wybrałem Lee. :D

Offline Crayer

• Kret
  • *
« Odpowiedź #226 dnia: 10 Październik 2008, 22:16:13 »
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest Lee. W przeszłości był generałem na dworze królewskim, więc ma już jakieś doświadczenie na temat dowodzenia. Gomez ma swoich pachołków do odwalania brudnej roboty. Przed powstaniem Bariery był zwykłym więźniem. Cor Angar jest niezłym wojownikiem i niezgorszym strategiem. Dowodem jest istnienie Bractwa przez całe pięć lat przed wydarzeniami z gry. Lares jest zwykłym łotrzykiem. Posiada najmniejsze zdolności przywódcze z całej reszty. Szkodniki całe dnie piją ryżówkę i palą ziele. Oddaje głos na Lee, chociaż wahałem się jeszcze nad Cor Angarem. Ostateczna decyzja to Lee 8).

Offline diegoziom

• Kret
  • *
« Odpowiedź #227 dnia: 23 Październik 2008, 20:57:59 »
Oczywiście że Lee wkońcu przeszły generał Myrtany

Offline gumbas18

• Kret
  • *
« Odpowiedź #228 dnia: 13 Listopad 2008, 15:15:53 »
Ja myślę że najlepszym dowódcą był by Lee ponieważ kiedyś bawił się w te klocki bo był generałem w armii Króla Rhobara myślę ze zna się na tym.

Offline Sajan

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #229 dnia: 20 Listopad 2008, 16:59:27 »
Według mnie najlepszy jest Lee.Zna się na tym,były generał w armii, poza tym lubię go :)

Offline master25

• Kret
  • *
« Odpowiedź #230 dnia: 20 Listopad 2008, 19:45:44 »
Najlepszy jest Lee, on umie postawić chłopaków do porządku, Cor Angar też jest wporządku, Lares byłby raczej marnym przywódcą ponieważ nie ma doświadczenia i zależy mu tylko na łupach, a Gomeza tylko słuchają do dopuki ma rude.

Offline truebezi

• Kret
  • *
  • Ronald Reagen
« Odpowiedź #231 dnia: 20 Listopad 2008, 22:59:47 »
Ja zagłosowałem na Lee. Widać że ma duży autorytet u podwładnych i słuchają go ludzie. Doświadczenie wojskowe jakie posiada w Kolonii Górniczej jest bezcenne, w wypadku wojny ze Starym Obozem poradził by sobie bez problemu. Jest odważny, nie ma żadnej ochrony (  sam pewnie z kilkoma napastnikami  poradziłby sobie bez problemu ). Mimo pozorów pewnej swobody jaka panuje w Nowym Obozie, daje się odczuć że są pewne granice których nie da się przekroczyć. Dosyć sprawnie zorganizował formacje najemników ( którzy bardziej przypominają regularne wojsko niż strażnicy w Starym Obozie ) 

Offline Szeregowiec Kabanos

• Kret
  • *
  • Reputacja: -78
  • Jeśli mnie widziałeś to NIC juz cię nie zdziwi
« Odpowiedź #232 dnia: 21 Listopad 2008, 15:57:02 »
Ja najbardziej lubie Cor Angara, jest on poważny i opanowany, a za razem mądry i jest doskonałym wojownikiem, jak dlamnie to on bylby najlepszy

Offline Kampor

• Kret
  • *
« Odpowiedź #233 dnia: 07 Grudzień 2008, 11:39:22 »
Angar byłby najlepszy, jest spokojny, opanowany, rozsądny, poza tym jest świetnym wojownikiem.

Offline Huor

• Kret
  • *
« Odpowiedź #234 dnia: 07 Grudzień 2008, 13:32:23 »
Gomez - chory psychicznie człowiek który chowa się za magnatami i nikomu nie pozwala się do siebie odezwać bez pozwolenia. Wszystkie polecenia wydaje Krukowi, a on przekazuje je dalej.
Cor Angar - spokojny, opanowany, odważny i honorowy, dobrze wyszkolony wojownik. Jako jeden z nielicznych zachował spokój gdy sekta przeżywała ciężkie chwile i zapanował nad obozem. Także jako jeden z nielicznych oparł się działaniu Beliara i nie stał się poszukiwaczem.
Lares - wątpię by bez Lee coś zdziałał. Gomez pozwalał mu kraść ponieważ Lee był w stanie go obronić wraz z swoimi najemnikami.
Lee - wspaniały przywódca. Były generał armii królewskiej więc wiadomo. Umiał zmobilizować ludzi i trzymał dyscyplinę. Wyprowadził większość swoich ludzi z kolonii i znalazł im nowy dom na farmie Onara.

Swój głos oddaje na Lee.

Offline Oski1

• Kret
  • *
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ?
« Odpowiedź #235 dnia: 22 Grudzień 2008, 14:03:54 »
Ja oddałem swój głos na Lee ponieważ dobrze dowodził najemnikami i był generałem króla.
Myślałem nad oddaniem głosu na Cor Angara, ale Lee ma przecież większe doświadczenie. <_<
O Gomezie to nie ma co mówić bo to bufon i dziecko słońca bo wszystko za niego robią :P.

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #236 dnia: 22 Grudzień 2008, 14:59:53 »
Moim zdaniem najlepszym przywódcą kolonii karnej był by Lee ponieważ był jednym z najlepszych generałów Rhobala 2 oraz brał udział a raczej dowodził wojskami w bitwie o Varant. Jest opanowany, jest dobrym strategiem i wiele razy walczył z orkami, dlatego właśnie swój głos oddałem na niego.

Offline Werax

• Kret
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: 04 Styczeń 2009, 11:55:17 »
Cóż...bez wątpienia każdy ma swoje zalety i wady, ale jednak zagłosowałem na Lee.
Doświadczony, mądry, sprawiedliwy to cechy, które muszą wyróżniać władcę.
Dziwi mnie tak mała popularność w ankiecie Gomeza, który przecież swój obóz zaopatrzył najlepiej i panuje tam względny spokój.

Offline jf

• Kret
  • *
« Odpowiedź #238 dnia: 04 Styczeń 2009, 13:00:37 »
Według mnie Lee. Chociaż Lares jest przywódcą szkodników to Lee potrafi ich upilnować, żeby nie atakowali wszystkich ze SO. A poza tym był Generałem Armi Królewskiej, a to znaczy, że jest dobrym strategiem i przywódcą, jest przecież nawet książka "BITWA O VARANT", a to świadczy iż jest sławny skoro piszą o nim książki. Jest jeszcze rozważny i nie przyjmuje wszystkich do najemników.

Offline Pawlas

• Kret
  • *
« Odpowiedź #239 dnia: 09 Styczeń 2009, 21:21:31 »
Dla mnie Cor Angar - po wielkim nieudanym przywołaniu śniącego, łatwo zapanował nad ludem, zachował zimną krew i sprawnie dowodził obozem po śmierci Y'Beriona. Doskonały przywódca i świetny wojownik.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #239 dnia: 09 Styczeń 2009, 21:21:31 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything