Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Paddy:
--- Cytat: IsentoR ---Najlepszym z nich okazuje si Cor Angar. Ma duĂe doĂwiadczenie co do dowodzenia wojskami, oraz zna si na wojaczce. Przy tym jest opanowany, spokojny, rozwaĂny, mĂdry, wyrozumiaĂy oraz wytrwaĂy.
MieÂŚ takiego przywłdc to prawdziwy dar.
--- Koniec cytatu ---
tylko dlatego ze mial ziulko a to Lee mial najwieksze doswiadczenie i kazdy morze do niego wejsc i pogadac a co najwarzniejsze nie chowa sie za setka bezmuzgich siekaczy
Rotten:
Każdy z nich nawet Gomez (nie bijcie:P) ma zalety.
Gomez :
-mówicie, że zły i w ogóle nadęty pupek... ale przypominam, że to on trzymał tych wszystkich nadętych idiotów, wszystkich magnatów pod swoimi rządami. Choć nikt go nie lubił, umiał utrzymać obóz w ryzach.
Cor Angar :
- ÂŚwiątynia spokoju. Jeden z 'braci' którzy mimo oparów z jointów bagiennego ziela umiał zachować spokój w sytuacji śmierci Y'beriona.
Lares :
-Pan szkodników... bardzo dobry przywódca, który dość dobrze sprawował władzę w obozie gdzie każdy mógł się rzucić na każdego.
Lee :
Generał... czyli miał już doświadczenie w dowodzeniu ludźmi. doskonale sobie poradził po utworzeniu bariery, zawierając pakt z Magami Wody.
Mój wybór pada na Lee... nie wiem dlaczego ale jeżeli miałbym trafić do kolonii karnej i rządziłby w niej Lee to byłbym zadowolony.
Tiw:
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest Lee, w końcu nie został generałem siedząc na du*ie i nic nie robiąc. Następni w kolejności są:
2. Cor Angar i Gomez
3. Lares- dlatego, że jest tylko przywódcą złodziei, a reszta umiejętnie kierowali wojownikami.
keanu:
Lee zyskał doświadczenie w dowodzeniu ludźmi jeszcze przed zesłaniem do kolonii. Poza tym nie chowa się tak jak Gomez za swoimi ludźmi i można z nim bez przeszkód sie spotkać.
Tidus:
Lee.Posiada on potrzebne liderowi cechy przywódcze; inteligencję, spryt, zdolności samodzielnego i niezależnego myślenia, oraz jest doskonałym wojownikiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej