Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (19/58) > >>

Matek00:
Wybrałem Lee...

>>Gomez - Wrzód na du*ie... Magnat, który uważa się za Panna i Władce... Pies na kobiety... Materialista...

>>Lares - Mimo, że bardzo lubię tego złodzieja sądzę, że marny z niego przywódca...

>>Cor Angar - B. Długo się zastanawiałem nad nim, a Lee. Wybrałem w końcu  Lee, gł. przez to, że wierzył we wszystkie brednie o Śniącym.

>>Lee - Bezlitosny, ale świetny przywódca. Nasz przyjaciel. Świetny strateg. Ma milion pomysłów na minutę...

Altevan'ix:
Hmm... A więc tak.

1.Lee jest dobrym przywódcą, ( patrz: Biblioteka magów wody) lecz jest wiedziony złością na króla, a złość to zły doradca. Dlatego ostatecznie nie oddałem na niego głosu.
2.Laresa nie biorę pod uwagę bo jest moim zdaniem podprzywódcą.
3.Gomez!? Ten wieprz?! Nie dość że kryje się za armią, to jeszcze zabija magów ognia i atakuje wolną kopalnię!  Ma szczęście że ludzie na początku wybrali jego na przywódcę!
4.Cor Angar to dobry przywódca. Ufa nam, zachowuje spokój i w ogóle. Dlatego oddałem na niego mój głos.

Melitele:
Według mnie najlepszym przywódca jest Lee. Powodów jest wiele. Jedno z tych to to że panuje nad najemnikami i wśród nich panuje ład i porządek. On chyba jako jedyny wie co chce robić jak już się wydostanie z koloni . I On chyba jako jedyny oprócz magów tworzących barierę został niewinnie skazany.

mahones:
Gomez- Dobry wojownik, silny, odważny lecz zadufany w sobie i chamski jednym słowem to nie jest dobry przykład na przywódcę obozu.

Lee- ÂŚwietny przywódca oraz dobry wojownik, co najważniejsze odważny człowiek z honorem, który nigdy przenigdy nie zostawi swoich przyjaciół w potrzebie. To jest świetny przykład na przywódcę.

Cor Angar- Tu ma podobne cechy oraz umiejętności jak Lee. Odważny, poważny względem swoich ludzi również co Lee oraz silny człowiek. Bardzo dobry przykład na przywódcę.

Dla mnie najlepszym przywódcą jest Lee.  

Meterosexual:
Najlepszy jest Lee ponieważ ma doświadczenie (był generałem) no i potrafił zrobić obóz i zapanować nad swoimi ludźmi kiedy upadła barjera

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej