Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Wiktor:
Lee-tak jak powyżej
Potem Gomez (Zajść ta wysoko w koloni? On był jakąś wielką szychą podziemnego świata na wolności, na rządzeniu musi się znać, szkoda, że nie ma żadnych danych dotyczacych jesgo przeszłości jak w przypadku Lee)
Angar-wydaje mi się, że jest wielu przywódców od niego lepszych w innych obozach, bo co tak właściwie potrafi? Nie zarządza, a raczej tylko szkoli ludzi. Poza tym jest silny i podobno budzi respekt i to chyba tylko z tego powodu ci naćpani fanatycy wybrali go na dowódcę swoich strażników. Jeśli chodzi tylko o bagno to głosuję na Angara.
leee:
według mnie to lee jest najlepszy ponieważ prowadzil znakomicie najemników po ataku na nowy obóz to lee rozkazłl z beziemnym isć ja odbic bo wiedzial ze da sobie rade beziemny i wyslł go z najlepszym najemnikem w obozie czli gornem (oczywiscie poza nim )
oraz lee nie ochranial sie jak gomez
Pozdro lee
.:KERTH:.:
ja wybieram angara, ponieważ jest on bardziej opanowany niż lee, i w trudnych sytuacjach, nie poniosła by go nienawiść, i żądza zemsty. wybieram angara
PZDR.:KERTH:.
Thorbjørn:
Moim zdaniem jest to Lee. Lee jest opanowany , odważny i całym wysiłkiem dąży do zadanego sobie
celu. W kolonii karnej ze zdrowym rozsądkiem bronił magów wody przed bandytami poszukującymi
łatwego zdobycia magicznej rudy.
W Gothicu 2 miał jeden najważniejszy cel : zemszczenie się na Rhobarze . Pomaga on beziemu dając
kamień teleportacyjny i umożliwiając dostęp do zostania najemnikiem.
W Gothicu 3 to ty możesz pomóc byłemu słudze Rhobara zabić go.
Według mnie to Lee zasługuje na miano najlepszego dowódcy.
prezi:
Wedlug mnie to Lee jest najlepszym przywodca,bo jest opanowany,nikogo do niczego nie zmusza,nie jest wulgarny ani agresywny i nie lubi wchodzic w konflikty,dlatego jestem wg najlepszym przywodca
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej