Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Semaj:
Kto jest najlepszym przywódcą w Koloni? Moim zdaniem jest to Cor Angar, dlaczego? A dlatego że jest opanowany, zachował spokój gdy Obóz Sekty przeżywał ciężkie chwile.Gomez jest najgorszy moim zdaniem, jest nadętym typkiem, który myśli że może wszystko. Lares jest także niezlym przywódcą, ale podejmował ryzykowne decyzje o napadach na karawany itp. Lee, myślę że on za bardzo zamykał się w sobie prawie tak jakby nie istniał dlatego go odżuciłem.
W ankiecie nie uwzględniłem magów bo raczej nie nadawali się na przywódców zbirów.
Seth:
Ja uważam że Lee był by najlepszy gdyż
1) Gomeza nawet nie biore pod uwage bo to jak chrząszcz jest taki mały szczegół , a tak na serio on nic nie robi tylko sie chowa za magnatami
2) Lares ryzykowny gość co go by pewnie zgubiło a jak by panował nad kolonio to by było gorzej
3)Cor Angar On by też był dobry ale sie zdecydowałem na Lee
Isentor:
Dobre pytanie...
Wiele osób w kolonii zasługuje na miano najlepszego przywódcy. No, ale skoro trzeba wybrać z tych powyżej podanych. To najlepszym z nich okazuje się Cor Angar. Ma duże doświadczenie co do dowodzenia wojskami, oraz zna się na wojaczce. Przy tym jest opanowany, spokojny, rozważny, mądry, wyrozumiały oraz wytrwały.
Mieć takiego przywódcę to prawdziwy dar.
Terranik:
Ja zagłosowałem na Lee bo tak samo jak Cor Angar jest opanowany dobrze macha bronić itp :), a do tego trzeba pamiętac ze Lee był kiedys prawą reką króla i pewnie nie o jednych rzeczach zadecydował. Jak dla mnie ma on największe doświadczenie w przywództwie
tH.:
Również głosują na Cor Angara. Jest odpowiedzialny, dojżały a zarazem rozważny i ostrożny. Sądze, że Lee przy pierwszej lepszej okazji bez chwili zastanowienia, konkretnych argumentów i szczegółowego planu zechciałby rozprawić się z całym Starym Obozem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej