Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (17/58) > >>

Thorus15:
Gdyby można było zagłosowałbym na Lee i Cor Angara. Lares był zbyt ryzykowny, najchętniej by rozpętał wojne między szkodnikami a strażnikami. Gomez żul jeden pasł sie na żywności nadesłanej przez króla, gdy jego ludzie przymierali głodem. Natomiast Lee był spokojny i zamknięty w sobie i nie lubiał przemocy. Angar wykazał się męsakością kiedy jego współpracownicy Y'Berion i Cor Kalom oddali się władzy demonowi. Głosuje na Lee.

Onar:
Moim zdaniem najleszym przywódcą był Lee.Był on najbardziej rozważny ze wszystkich.

1.Gomez siedzi tylko na tyłku i nic nie robi.A ma taką obstawe jakby sam nie umiał sie bronić

2.Cor Angar nie spodobał mi sie bo nie podoba mi sie jego wiara.Ogólnie to nie lubie całego obozu Sekty

3.A o Laresie to ta duzo nie wiem :P

Drakus:
Ja może niektórych zaskoczę - moim faworytem jest Gomez. Osobiście nie znoszę tej postaci za jego cechy i charakter, ale trzeba przyznać, że to on był jednym z pierwszych, którzy przeprowadzili bunt. Nie jest więc takim 100% tchórzem. Doskonale ustalił hierarchię w obozie i kontakty z królem. Jako jedyny z przywódzców ułożył sobie życie w Koloni z uwzględnieniem przyszłości.

Rakbar Nasard:
Dawny Dowódca Armi Królewskiej-Lee tak to on jest najlepszy a o tym mówi jego dawna pozycja. Jest dobry dowódcą, wojownikiem i przyjacielem.  On jest najlepszym przywódcą w Koloni Górniczej Khorinis.

Pozdro dla wszystkich

DJ Szoszo:
Oczywiście dla mnie najlepszym przywódcą jest LEE.
Jest wiele powodów. Ale pierwszy i najważniejszy jest ten że był dobrym znajonym i najlepszym dowódcą i generałem armii króla Rhobara II. Pozatym jest bardzo przyjacielski, pomocny (jak na kogoś kto uniknął szubienicy; znawcy Gothica wiedzą o co chodzi). Lee jest także jednym z najlepszych wojowników w Górniczej Kolonii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej