Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (16/58) > >>

Chabacik:
Według mnie najlepszy jest Lee dlaczego napewno jest wspaniałym wojownikiem w końcu był kiedyś generałem!! Potrafi utrzymać obóz w ryzach no i oczywiście nie musi się kryć za plecami całej armi tak jak ten nadęty Gomez
Nie wybrałem Cor Angara bo według mnie to zwykły tchórz(nie chciałem urazić tych którzy go lubią)bo posłużył jak kazał nam iść na cmentarzysko orków sam się bał poza tym to średni przywódca
Lares także nie jest najlepszym przywódcą gdyby on żądził nowym obozem Gomz w końcu by sie zdenerwował (przez napady szkodników na karawany)i przyszedł do ich obozu z całą armią

Slomek.16:
Jak dla mnie to Lee jest najlepszym przywódcą ponieważ chyba jako jedyny myśli o wydostaniu się z kolkonii
podczas kiedy Gomez się wzbogaca a Cor Angar żyje ze świrami.

canis:
Moim skromnym zdaniem najlepszym przywódcą w Koloni Karnej Jest Generał Lee.
1. Jest on Opanowanym człowiekiem mającym swoje cele do osiągnięcia i dąży do osiągnięcia tych celów (ambitny i mądry zarazem skurczybyk).
2. Dowodzi on sporym oddziałem najemników doskonale wyszkolonych w walce, Dobrze o nich dba, ma wysoki autorytet wśród nich (Oczywiście na pewno na niego zapracował).
3. Został skazany za niewinność, co dało mu wiele do myślenia i opracowania genialnego planu zemsty, a jak wiemy żaden z innych planów wydostania się z kolonii i dalszych poczynań nie był zbyt mądrym jeżeli w ogóle były jakieś bardziej odległe niż w kolonii.
Sądzę że te powody są oczywiste i wszystkich przekonują ;)

Pozdrawiam Canis

bum:
NIE Gomez bo to jest świrnięty kopacz z przerośnętym ego    
NIE Cor Angar bo to zaślepiony wyznawca śniącego    
NIE Lares bo to jest zwykły złodziejaszek i zbój    
Zostaje tylko LEE bo to jedyny człowiek w kolonii który zasłurzył na ten zaszczyt  

SzlugA: Może rozwiniesz swoją wypowiedź? Napisz czemu akurat Lee, co on takiego uczynił dla dobra swoich "poddanych".

Bathory:
Witam,według mnie najlepszy jest Lee ponieważ jest spokojny i opanowany,był on także królewskim generałem dzięki czemu jest najlepszym strategiem w kolonii.a patrząc na niego można ulec wrażeniu że jest on najstarszy ze wszystkich dowódców pod barierą a doświadczenie też robi swoje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej