Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (18/58) > >>

Fortuno:
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee, gdyż ma doświadczenie ponieważ był generałem na dworze królewskim, Angar także doskonale włada Strażą ÂŚwiątynną.... Tych dwóch mogło by rywalizować ze sobą o rangę najlepszego przywódcy.

Arti121:
Osobiście oddałem mój głos na Lee. Jest zrównoważony,opanowany i potrafi logicznie myślec w trudnej sytuacji. Cor Angar tez jest bardzo dobrym przywódcą, ale przestał używac mózgu po przywołaniu śniącego. Odrazu may isc do orków itp.
Gomez to świr i tchórz, chowa się za bandą magnatów i strażników. Polega tylko na sile mięśni.
Lares to całkiem niezły przywódca. Utrzymał bezwładną masę szkodników na smyczy.

Mateusz3:
Ja też uważam że Lee byłby najlepszym, no bo przecież facet był kiedyś generałem w królestwie, i sie zna trochę na rzeczy. Gomez tylko se siedzi, obżera sie różnymi dobrami z zewnętrznego  świata.  Lares za bardzo ryzykuje. Angar by sie nadawał ale Lee był kiedyś generałem więc dlatego wybrałem właśnie Lee.

Hagen13:
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest Lee. Był on kiedyś generałem armii, dlatego ma największe zdolności przywódcze.Nie podejmuje pochopnych decyzji tak jak np.Gomez (atak na Wolną Kopalnię, którą we dwóch odbili Gorn z Bezimiennym.).Jest rozważny, mądry itp. Na drugim miejscu stawiam Angara...Spokojny, zachowuje zimną krew.Gomez to cwel, który nic nie robi poza siedzeniem na tronie, nie wiem dlaczego ma tylu poddanych...Lares to średni przywódca, ryzykuje atakiem na transport ekwipunku do kopalni.

Ankh-Morpork:
dla mnie najlepszy jest LEE, bo ma głowe do strategii, co jest bardzoeprzydatne, jest silnym wojownikiem,
był generałem, więc zna sie na rzeczy.

na 2 miejscu jest cor angar-zdecydowany, twardy, także dostkonały przywódca
3miejsce zajmuje gomez- nie jest złym przywódcą, ale zrobił błąd, atakując wolną kopalnie, przegiął chłopak  
a na 4 miejscu jest oczywiście lares-niezbyt za nim przypadam, taki zwykły złodziejaszek

pozdrowienia-milten14

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej