Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Dark:
Lee, był paladynem oraz generałem, co samo mówi za siebie. Jego doświadczenie jest olbrzymie, a w kolonii dostał się na sam szczyt wraz ze swoimi wiernymi druhami - Laresem i Gornem.
Gomez to zwykły prostak, i nie ma umiejętności bojowych, był jak większość skazańców w Starym Obozie zwykłym nieudacznikiem, który to popełnił jakieś drobne przestępstwo, za to świetnie zagospodarował kolonię po buncie i stał się jej hersztem.
Lares to również dobry wojownik, przywódcą jest świetnym, jednak mam największe zaufanie do Lee który ma najwięcej doświadczenia z całej czwórki.
Cor Angar to rzeczywiście dobry i opanowany wojownik, ale on również nie ma zbyt wiele doświadczenia.
Enzo:
Na pewno najlepszym przywódcą jest Lee. Dlaczego? Miał bardzo dużą grupę najemników, którą musiał SAM dowodzić. No oczywiście w kolonii jego prawą ręką był Lares, co doskonale wiemy. Zaś w Gothic II musiał musiał zarządzać najemnikami na farmie Onara gdzie moim zdaniem był Sędzią, a jego prawą ręką był Torlof. Lares zaś pilnował statku paladynów, żeby nie odpłynął.
Pattrix:
Naturalnie, ze Lee. ÂŚwietny wojownik, potrafi sobie zjednać ludzi i jest ogólnie spoko gościem. To moja druga z ulubionych NPC w całej sadze Gothic.
Radzę się następnym razem bardziej wysilić przy pisaniu posta. [Arthas]
Voythaz:
1. Lee, Lee i jeszcze raz Lee za to, że potrafi zapanować nad ca całym Nowym Obozem.
2. Cor Angar za to, że jest spokojny i na pewno, że nie jest chu** :P
3. Lares za to, że ma jaja.
4. Gomeza najmniej lubię, choć trzeba przyznać, że do czasu w miarę dobrze rządził. (Tiaaa)...
MooN:
Według mnie Lee, ponieważ niegdyś był królewskim generałem, a co się z tym wiąże posiadał zdolności przywódcze.
Później jest Angar. Spokojny, dobrze walczący wojownik.
Dalej Lares, cwany i przebiegły Lis.
Na końcu Gomez, głupi oprych, który uważa się za lepszego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej