Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
albin:
Według mnie nalepszym przywódcą jest Cor Angar ponieważ jest opanowany. Po śmierci Y'beriona nie traci głowy z powodu zostania przywódcą . I nie uważa się za najlepszego przywódce i wojownika w koloni w przeciwieństwie do gomeza. Do wszystkiego podchodzi z dystansem i nie myśli pohopnie całą sprawe woli przemyśleć
Astarth:
--- Cytuj ---I nie uważa się za najlepszego przywódce i wojownika w koloni w przeciwieństwie do gomeza.
--- Koniec cytatu ---
Gomez nie uważa się za najlepszego przywódcę, uważa się za najważniejszą osobą w kolonii, którą jakby nie było - jest.
--- Cytuj ---Do wszystkiego podchodzi z dystansem i nie myśli pohopnie całą sprawe woli przemyśleć
--- Koniec cytatu ---
Cholera.. myśli pochopnie bo nie podjął zupełnie żadnych rozważań na temat Cmentarzyska Orków przez co wielu strażników świątynnych zostało zabitych.
Visor:
Moim typem jest Lee. Posiada duże doświadczenie które wyniósł z wielu lat służby jako dowódca wojsk królewskich. A to doświadczenie w połączeniu z spokojem jakim potrafi zachować czyni z niego dobrego dowódcę. No i nie podejmuje pochopnych decyzji zanim wyda rozkaz musi go przemyśleć (np. Nie kazał od razu atakować na wolną kopalnie).
Slomek.16:
Moim ulubionym przywódcą w GOTHIC jest LEE.
Nie stracił zimnej krwi gdy "wolna kopalnia" została opanowana przez ludzi Gomeza
i nie ruszył wszystkimi swoimi siłami na odbicie "swojej własności" oraz skopania
tyłka Gomezowi!
Kjamilex:
Po pierwsze chciałbym się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum
A co do najlepszego przywodcy z Kolonii, myślę, że najlepszym z nim jest Lee, ponieważ:
-Gomeza odrzucam od razu, zadufany w sobie bufon nie patrzący na problemy swoich ludzi,
-Lares jest całkiem niezłym dowódcą, ale te jego napady na karawany ze Starego Obozu są zbyt ryzykowne, działając w taki sposób szybko dorobiłby się wojny przeciwko Gomezowi,
-Cor Angar jest rzeczywiście opanowany i spokojny, ale wysyłając swoich ludzi na Cmentarzysko Orków daje dowód swojej lekkomyślności w niektórych sprawach
Natomiast Lee, będąc doświadczonym w dowodzeniu ( w końcu był generałem w królewskiej armii), jednocześnie rozumie swoich ludzi, stara się im pomóc, a wg. mnie taki właśnie wizerunek przywódcy jest najlepszy
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej