Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Daedagor:
Najlepszym moim zdaniem przywódcą jest Cor Angar.Dlatego że jest spokojny i opanowany i troszczy się o Y'Beriona żeby mu się krzywda nie stała i o ludzi z obozu żeby było im bezpieczniej
Cristal:
Wybrałem Lee, ponieważ wydaje mi się, że ma pewne pojęcie o dowodzeniu czy przywódctwie, niegyś był przecież Generałem. Poza tym mamy do niego łatwy dostęp w razie potrzeby, a i jest jeszcze przywódcą najemników, których bardzo lubie...
Pozdrawiam...
Elanor:
Cor Angar- w porząsiu gość. Jest dobrym przywódcą. Zajął miejsce Cor Caloma. Obozowi na bagnie przydałby się jak by od początku był ich przywódcą. Jest silny i zachowuje spokój nawet w trudnych sytuacjach.
Lee - uważam że jest najlepszy. Chociaż ciężko jest wybrać między nim ,a Calomem. To doświadczony przywódca i dobrze prowadził najemników.
Gomez- To jeden z najgorszych typów w kolonii. Według mnie jest niezrównoważony. I do tego walczy z najemnikami zamiast sie z nimi dogadać. Do tego pozażynał magów ognia.
Lares- jest fajny. Jedna nie nadaje się na przwódce kogoś ważniejszego od szkodników.
Ciern:
Wybrałem Lee, jest co prawda zamknięty w sobie ale swoim charakterem przyciągnął mnie najbardziej, opanowany, dobry dowódca, wykorzystany przez jakiś spiskowców. Poza tym jak nas wywalają ze Starego obozu to przyjmuje nas z otwartymi rękami, i jako jedyny w całej kolonii górniczej robi coś żeby wydostać się z tego miejsca. Na drugim miejscu stawiam Cor Angara, jest silny, inteligentny i umie zapanować nad swoimi ludźmi. Ostatnie miejsce to oczywiście Gomez- siedzi na swoim drewnianym stołku otoczony gorylami i wszystkich poniża wiedząc że i tak mu nic nie zrobią, nadęty jak balon, i tto że jest potężny to plotka, no bo gdyby to była prawda to podniusł by swój zadek z tronu, wyciągnął miecz i osobiście sam zaatakował by magów. To moje zdanie.
Sir_William:
Jak dla mnie najlepszym przywódcą jest Cor Angar. Pytacie dlaczego? To jest dosyć proste. CA nie działą pod wpływem emocji - przytoczyłem przykład aby porównać CA i Gomeza - nie morduje Guru bo jest opamiętany i wie jakie właściwości i walory powinny człowiekiem kierować na tak wysokim stanowisku. Nie rozmawia także ciągle z drugim człowiekiem robiąc sobie przerwę na nocne spanie - przytoczyłem przykład aby porównać CA i Lee - tylko trenuje młodych wojowników aby mogli oddać swe życie walcząc ku słusznej sprawie. Nie izoluje się od ludzi, jest pokojowo i zarazem neutralnie nastawiony co do osób z innych Obozów. - przytoczyłem przykład aby porównać CA i Laresa - Nie ulega opini publicznej, posiada swoje własne priorytety w życiu. Jest pewnego rodzaju "dobrym tatkiem".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej