Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (6/58) > >>

Jodelko:
Podzielam zdanie większości, Lee byłby lepszy. Czemu?
- Ma doświatczenie spore, dowodzil armią krolewską, sporo wygranych na koncie, m.in. Bitwa o Varrant.
- Wspaniały wojownik, najlepszy w koloni.
- Postępuje madrze i przemyśla wszystko, nie robi głupstw.
- Dowodzi najemniką.
- Inni się nie kwalifikują, Cor Angar jedynie by pasował lecz jest załatwoierny, Lares za porywczy a Gomez to lama i koleś o zbyt dużym mniemaniu...

Kereth:
Według mnie Lee jest najlepszy.Po pierwsze Były Generał więc strategię ma.Po drugie jest bardzo spokojnym przywódcą i każe wszystkim robić co im się żywnie podoba.Po trzecie nie broni się najemnikami.Sam se radzi w walce.I po czwarte nienawidzi króla a zarazem Gomeza.

Budyn:
Jeżeli mam wybrać najlepszego przywódcę z GI to wybieram Cor angara. strasznie nawiedzony i dlatego ciekawy. Na dodatek fajnie zanimowany. Jego historia też niczego sobie, dlatego Cor Angar!!

Gejowo.pl:
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest LEE, on jest spox poprostu luzak, i za to go lubie. To jest ziom nr 1.  

Kapi Pogromca:
Ja oddałem swój głos na Lee ponieważ by generałem w Armii Króla. Gomez myśli tylko o sobie i o tym ile ma pieniędzy/rudy. Lares jest poddanym Lee więc napewno nie wie więcej o dowództwie od Lee. A Cor Angar też jest dobry ale nie wystarczająco żeby byc lepszym od Lee.

Pozdro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej