Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
master25:
Najlepszy jest Lee, on umie postawić chłopaków do porządku, Cor Angar też jest wporządku, Lares byłby raczej marnym przywódcą ponieważ nie ma doświadczenia i zależy mu tylko na łupach, a Gomeza tylko słuchają do dopuki ma rude.
truebezi:
Ja zagłosowałem na Lee. Widać że ma duży autorytet u podwładnych i słuchają go ludzie. Doświadczenie wojskowe jakie posiada w Kolonii Górniczej jest bezcenne, w wypadku wojny ze Starym Obozem poradził by sobie bez problemu. Jest odważny, nie ma żadnej ochrony ( sam pewnie z kilkoma napastnikami poradziłby sobie bez problemu ). Mimo pozorów pewnej swobody jaka panuje w Nowym Obozie, daje się odczuć że są pewne granice których nie da się przekroczyć. Dosyć sprawnie zorganizował formacje najemników ( którzy bardziej przypominają regularne wojsko niż strażnicy w Starym Obozie )
Szeregowiec Kabanos:
Ja najbardziej lubie Cor Angara, jest on poważny i opanowany, a za razem mądry i jest doskonałym wojownikiem, jak dlamnie to on bylby najlepszy
Kampor:
Angar byłby najlepszy, jest spokojny, opanowany, rozsądny, poza tym jest świetnym wojownikiem.
Huor:
Gomez - chory psychicznie człowiek który chowa się za magnatami i nikomu nie pozwala się do siebie odezwać bez pozwolenia. Wszystkie polecenia wydaje Krukowi, a on przekazuje je dalej.
Cor Angar - spokojny, opanowany, odważny i honorowy, dobrze wyszkolony wojownik. Jako jeden z nielicznych zachował spokój gdy sekta przeżywała ciężkie chwile i zapanował nad obozem. Także jako jeden z nielicznych oparł się działaniu Beliara i nie stał się poszukiwaczem.
Lares - wątpię by bez Lee coś zdziałał. Gomez pozwalał mu kraść ponieważ Lee był w stanie go obronić wraz z swoimi najemnikami.
Lee - wspaniały przywódca. Były generał armii królewskiej więc wiadomo. Umiał zmobilizować ludzi i trzymał dyscyplinę. Wyprowadził większość swoich ludzi z kolonii i znalazł im nowy dom na farmie Onara.
Swój głos oddaje na Lee.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej