Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (46/58) > >>

Nie jesteśmy billboardem:
Ja zagłosowałem na Lee. Bardzo lubię tą postać. Gomez - jest złym człowiekiem. Cor Angar - jest zbytnio nawiedzony. Lares - zwykły chłop. Nic specjalnego. Tak więc drogą eliminacji wybrałem Lee. :D

Crayer:
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest Lee. W przeszłości był generałem na dworze królewskim, więc ma już jakieś doświadczenie na temat dowodzenia. Gomez ma swoich pachołków do odwalania brudnej roboty. Przed powstaniem Bariery był zwykłym więźniem. Cor Angar jest niezłym wojownikiem i niezgorszym strategiem. Dowodem jest istnienie Bractwa przez całe pięć lat przed wydarzeniami z gry. Lares jest zwykłym łotrzykiem. Posiada najmniejsze zdolności przywódcze z całej reszty. Szkodniki całe dnie piją ryżówkę i palą ziele. Oddaje głos na Lee, chociaż wahałem się jeszcze nad Cor Angarem. Ostateczna decyzja to Lee 8).

diegoziom:
Oczywiście że Lee wkońcu przeszły generał Myrtany

gumbas18:
Ja myślę że najlepszym dowódcą był by Lee ponieważ kiedyś bawił się w te klocki bo był generałem w armii Króla Rhobara myślę ze zna się na tym.

Sajan:
Według mnie najlepszy jest Lee.Zna się na tym,były generał w armii, poza tym lubię go :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej