Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Oski1:
Ja oddałem swój głos na Lee ponieważ dobrze dowodził najemnikami i był generałem króla.
Myślałem nad oddaniem głosu na Cor Angara, ale Lee ma przecież większe doświadczenie. <_<
O Gomezie to nie ma co mówić bo to bufon i dziecko słońca bo wszystko za niego robią :P.
Ainur:
Moim zdaniem najlepszym przywódcą kolonii karnej był by Lee ponieważ był jednym z najlepszych generałów Rhobala 2 oraz brał udział a raczej dowodził wojskami w bitwie o Varant. Jest opanowany, jest dobrym strategiem i wiele razy walczył z orkami, dlatego właśnie swój głos oddałem na niego.
Werax:
Cóż...bez wątpienia każdy ma swoje zalety i wady, ale jednak zagłosowałem na Lee.
Doświadczony, mądry, sprawiedliwy to cechy, które muszą wyróżniać władcę.
Dziwi mnie tak mała popularność w ankiecie Gomeza, który przecież swój obóz zaopatrzył najlepiej i panuje tam względny spokój.
jf:
Według mnie Lee. Chociaż Lares jest przywódcą szkodników to Lee potrafi ich upilnować, żeby nie atakowali wszystkich ze SO. A poza tym był Generałem Armi Królewskiej, a to znaczy, że jest dobrym strategiem i przywódcą, jest przecież nawet książka "BITWA O VARANT", a to świadczy iż jest sławny skoro piszą o nim książki. Jest jeszcze rozważny i nie przyjmuje wszystkich do najemników.
Pawlas:
Dla mnie Cor Angar - po wielkim nieudanym przywołaniu śniącego, łatwo zapanował nad ludem, zachował zimną krew i sprawnie dowodził obozem po śmierci Y'Beriona. Doskonały przywódca i świetny wojownik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej