Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (45/58) > >>

Paladyn122:
Wg mnie najlepszy jest Lee, ponieważ umie dowodzić najemnikami, umie dobrze walczyć.
Na drugim miejscu Cor Angar, ponieważ zawsze zachowuje zimną krew i dobrze walczy.
Na trzecim byłby Lares, ponieważ też dobrze rządzi, ale brakuje mu trochę do Lee i Angara. Najgorszy Gomez ponieważ jest dumny z siebie i zrobi wszystko dla władzy.

Necs:
Ja uważam, że najlepszym przywódcą w Kolonii Karnej jest Cor Angar. Jest on najbardziej opanowany i rozsądny (przynajmniej wg. mnie) ze wszystkich przywódców obozów. Gdy z Sekty odszedł Cor Kalom, a Y'Berion umarł dowódca Straży ÂŚwiątynnej rozsądnie myślał, nie poddawał się. Angar nie jest też okrutny jak Gomez, nie doszedł do władzy siłą i nie atakował innych obozów. Lee w całej grze nie pokazuje się tyle co Cor Angar, nie mamy tyle okazji by go poznać. Cóż najgorszy przywódca za to to sam Gomez, chyba wszyscy wiemy dlaczego.

Rhobar XXIII:
Ja sądze że Lee powinien rządzic jest:
Silny
Spokojny
Opanowany

Paweł I:
Moim zdaniem najlepszy przywódca koloni karnej to:
1 Lee
2 Cor Angar
3 Gomez
4 Lares

Crisis.:
Ja wahałem się między głosem na Gomeza lub na Cor Angara. Gomez jest przywódcą silnym, rządzi twardą ręką, a wszyscy, którzy mu się przeciwstawią giną, przykładem są Magowie Ognia. Gomez stał się najpotężniejszym człowiekiem w kolonii, jednak to nie oznacza, że jest najlepszym przywódcą.
Zagłosowałem na Cor Angara, nie dlatego, że jest silny, dobrze walczy czy takie tam, o nie. Dobrego przywódcę cechują spokój, opanowanie oraz trzymanie swoich ludzi tak, żeby nie przeciwstawili się lub nie zaczęli odchodzić. To właśnie dzięki Angarowi Obóz na Bagnie nie rozpadł się po śmierci Y'Beriona.

Bywajcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej