Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Karool:
Lee jest najleprzy;)) Poniewaz jest spox ziomkiem i dobrze walczy;) No i fajny ma topor
Cor Angar tez jest fajnym ziomem ale najleprzy jest Lee
Lee rzadzi
Ingmar:
Moim zdaniem liczą się tylko Cor Angar i Lee, bo tylko oni umieja utrzymac wszystko w należytym porządku.Y'Berion tez powinien się tam znaleźć, chociaż umarł ale magowie Wody dazyli do dużym szacunkiem,bo "to był dobry przywódca, nie tylko umial rzadzic ale tez inni mimowolnie szli za jego osobą" "Niech Innos ma was w swej opiece "
Ingmar:
Cor Angar to mój faworyt (zawsze go lubiłem) "Niech światłość Innosa zawsze nas chroni..."
Eomer Syn Króla:
Wybór pomiędzy Lee i Cor Angarem nie był łatwy, ponieważ obaj są urodzonymi przywódcami i mają doświadczenie w dowodzeniu wojskami.Ostatecznie oddałem swój głos na Lee ponieważ:
* Jest opanowany i potrafi zarządzać swoimi ludźmi
* Był generałem królewskiej armii, więc ma doświadczenie w dowodzeniu ludźmi
* ÂŻądza zemsty na Królu Rhobarze daje mu dodatkowe siły w walce przeciwko królewskim żołnierzom
* Potrafi się sam bronić, a nie tak jak Gomez prowadzi za sobą armię siepaczy
Gomeza wcale nie brałem pod uwagę, ponieważ jest zarozumiałym typkiem i nie liczy się z żadnym innym zdaniem oprócz swojego. Lares nadawał by się na przywódcę ale uważam, że jest on zbyt porywczy oraz zbyt ryzykowny o czym może świadczyć jego decyzja o tym aby napadać konwoje Starego Obozu.
1.Lee-ma największe doświatczenie bojowe dzęki temu może zaapanować nad NO
2.Cor Anngar-jest spokojy nawed w czassie poważnych kryzysów.
3.Lares-lubi ryzykowć przesto łatwo móże wpaść w kłopoty
4.Gomez-dba tylko o siebie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej