Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (32/58) > >>

Takeo:
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee. Jest na pewno jednym z najlepszych wojowników w całym Gothicu, ma doświadczenie, był generałem w królewskiej armii i większość wojowników go lubi. Na pewno najlepszym przywódcą nie może być Gomez. Troszczy się tylko o swoje dobro i nie obchodzi go co się dzieje w okół niego. Cor Angar jest wg. mnie na drugim miejscu. Także jest wyćwiczony itd., ale trochę mu chyba zaszkodziło ziele  . A Lares... Jest w hierarchii NO po Lee. I jakoś go mniej lubię.
Pozdrawiam.

KAT:
Ja jestem za Lee lub Cor Angarem. Reszta doprowadziła by obóz do upadku.

Randall:
NAJLEPSZY PRZYWóDCA TO LEE .                                                                                                                 Dlaczego bo on z nich wszystkich jest najbardziej opanowany to jest jeden z najlepszych przyjaciół bezimiennego .      LEE potrafi szybko coś zorganizować w ogóle to najlepszy ziom z przywódców a potem COR ANGAR .

ÂŁowca dusz:
Najlepszy jest Cor Angar. Ma dobry miecz i zawsze jest spokojny. Jest dobry zarówno w walce jak i magii.

WOJOWNIK CIENIA:
Na przywódcę najbardziej nadawałby się moim zdaniem Lee, w końcu był generałem królewskiej armii i potrafił by sprawnie zarządzał całym obozem. W dodatku posiada wysoki walki i jest opanowany. co do innych... Gomez raczej się nie nadaje. Jedynym jego atutem jest dobry Pancerz  
Magnata i miecz Gniew Innosa. On w przeciwieństwie do Lee nie miał żadnej rangi. Raczej nie posiada żadnych pozytywnych cech. Cor Angar według mnie nadaje się w 50%. Uratował on jednak na pewien czas Obóz Bractwa ÂŚniącego. Niezła broń mianowicie Czerwony Wiatr. Nie, jednak najlepszym przywódcą jest Lee w 110%.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej