Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Takeo:
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lee. Jest na pewno jednym z najlepszych wojowników w całym Gothicu, ma doświadczenie, był generałem w królewskiej armii i większość wojowników go lubi. Na pewno najlepszym przywódcą nie może być Gomez. Troszczy się tylko o swoje dobro i nie obchodzi go co się dzieje w okół niego. Cor Angar jest wg. mnie na drugim miejscu. Także jest wyćwiczony itd., ale trochę mu chyba zaszkodziło ziele . A Lares... Jest w hierarchii NO po Lee. I jakoś go mniej lubię.
Pozdrawiam.
KAT:
Ja jestem za Lee lub Cor Angarem. Reszta doprowadziła by obóz do upadku.
Randall:
NAJLEPSZY PRZYWóDCA TO LEE . Dlaczego bo on z nich wszystkich jest najbardziej opanowany to jest jeden z najlepszych przyjaciół bezimiennego . LEE potrafi szybko coś zorganizować w ogóle to najlepszy ziom z przywódców a potem COR ANGAR .
ÂŁowca dusz:
Najlepszy jest Cor Angar. Ma dobry miecz i zawsze jest spokojny. Jest dobry zarówno w walce jak i magii.
WOJOWNIK CIENIA:
Na przywódcę najbardziej nadawałby się moim zdaniem Lee, w końcu był generałem królewskiej armii i potrafił by sprawnie zarządzał całym obozem. W dodatku posiada wysoki walki i jest opanowany. co do innych... Gomez raczej się nie nadaje. Jedynym jego atutem jest dobry Pancerz
Magnata i miecz Gniew Innosa. On w przeciwieństwie do Lee nie miał żadnej rangi. Raczej nie posiada żadnych pozytywnych cech. Cor Angar według mnie nadaje się w 50%. Uratował on jednak na pewien czas Obóz Bractwa ÂŚniącego. Niezła broń mianowicie Czerwony Wiatr. Nie, jednak najlepszym przywódcą jest Lee w 110%.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej