Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy przywódca koloni karnej ???
Dyum:
Oddałem głos na Lee, ponieważ był generałem u boku Rhobara i zna się na walce ponad przeciętnie. I w ogóle to jedna z najlepszych postaci w Gothicu
Jaszczur:
Ja się łamię pomiędzy Lee a Angarem. Gdyby któryś z nich wyzwał na pojedynek 1 vs 1 Gomeza, ten by nie przyszedł bo by się bał. Lares tu nie pasuje bo to tak samo jak by tam dac Saturasa - przywódca Magów Wody
Diega - przywódca Cieni
Y'Beriona - przywódca Guru
Thorusa - przywódca Sftrażników
Cor Caloma - przywódca mąidrych inaczej
Sanin Sandaime:
Najlepszym przywódzcą jest Cor Angar,bo to on jako jedyny pogodził się z prawdą że ich Bóstwo
to naprawde demon z piekłarodem i po śmierci ich przywódzcy objął dowodzenie nad obozem bractwa
Vlades:
Jak dla mnie najlepszy jest Lee, ponieważÂ byłÂ generałem i się co nieco zna na st
ratrgi etc. I gdybyÂ
nie on ten obóz dawno by się rozpadł. Potrafią sami o siebie zadbać, a nie to co ludzie Gomeza, że
siedzą sobie w Zamku i czekają aż służba przyniesię żarcie. Oczywiście głosowałem na Lee...
Czyli mistrz topora!:
Głosuję na Lee,ponieważ jest doświadczonym dowódcą,zważając na to,że niegdyś był generałem królewskim i sytuacja królestwa znacznie się pogorszyła,od kiedy wrzucono go do Bariery.Jest świetnym strategiem,a poza tym dobrym wojownikiem i pomyśli,zanim zaatakuje wroga.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej