Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (24/58) > >>

(nie)bezimienny:
Generał Lee   oczywiście jest najlepszy! Dlaczego? Bo dobrze zarządza najemnikami, jest świetnym strategiem, jest silny i opanowany, dobrze włada swym słynnym toporem, walczy w słusznej sprawie (bo rzeczywiście Gomez to %@#$&*). Cor Angar te jest dobrym przywódcą, ale nie tak dobrym jak wspomniany wcześniej "Generał".

kakarott:
zaznaczyłęm Lee bo chociaż jest najemnikiem to on najepiej dbało swoich chłocó nie chciał straty żadnego z nich gomez wszystko miał w nosie angar owszem dobry wojownik ale nie przywódca a lares zbyt mało odpowiedzialny i odważny szkodnik nie zostanie królem

z poważaniem kakarott

OS@M@:
Ja zagłosowałem na Lee bo tak samo jak Cor Angar jest opanowany dobrze macha bronić itp :), a do tego trzeba pamiętac ze Lee był kiedys prawą reką króla i pewnie nie o jednych rzeczach zadecydował. Jak dla mnie ma on największe doświadczenie w przywództwie.

HyperWojtek:
Ja uważam, że jest to Gomez. Skoro po kilu dniach w koloni udało mu się zdobyć władzę, to jednak musi coś potrafić. Zamiast sam walczyć chowa się za magnatami i dobrze. Przynajmniej zależy mu na życiu  . Cor Angar nic ważnego nie zrobił. A Lee i Lares to najemnicy (nie znoszę tej gildii  )

Lee Dowódca Najemników:
Ja wybrał bym Lee ponieważ :
-doskonały strateg (przecież były generał króla co nie)
-umie zapanować nad najemnikami
-uczciwy i honorowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej