Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (26/58) > >>

Quinuir:
Najlepszym przywódcą jest oczywiście Lee, ponieważ:

- Były generał
- ÂŚwietny strateg
- Dobrze wyszkolony
- Uczciwy i honorowy
- Zawsze zachowuję zimną krew
- Najpierw pomyśli nim zaatakuję

To sąÂ te cechy przez które uważam go za najlepszego w Koloni! 

Paweł Mag Innosa:
Moim zdaniem Lee. Dlatego że nie jest taki jak Gomez-Co ty tu robisz nie jesteś godny! itp. Lee chyba jest najleprzym przywódcą, zachowuje się normalnie, nie tak jak inni.

Pozdrawiam

kubason:
Moim faworytem jest Lee, choćby dlatego, że brał udział w bitwach na Varancie. Ale jeśli chodzi o G1 to zjednoczył rzesze wiernych mu najemników. To samo można powiedzieć o Gomezie, ale czy oni mu byli wierni, raczej się go bali. Więc moim zdaniem Lee jest najlepszy bo to jest doskonały strateg, co można usłyszeć z różnych opowieści o walkach na kontynencie.

Sutir:
Oddałem swój głos na Lee .Kiedyś był generałem wojsk Rhobara na którym chce sie teraz zemscic za to ze wrobili go wrzucajac do gorniczej doliny.Bardzo dobrze wlada swoja bronia .Jest Inteligenty i Silny oraz rozważny i zjednoczył armie najemników w górniczej dolinie ktorego inni by nie zrobili tylko niektorzy ale to mniejszosc.

Hosh:
Moim zdaniem Lee.Zastawiałem się nad Cor Angarem i Lee.Ale jednak Lee został wybrany hehehe.....gomez dbał o siebie.Lares też hehe.A lee najlepiej rządził.

Mógłbyś bardziej uzasadnić swoją wypowiedź. Ostrzeżenie słowne
-Chabacik

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej