Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (22/58) > >>

Ilus:
Cor Angar oczywiscie.Gomez to tchorz tylek chowa i sie broni za magnatami.Lares taki sobie latwo mu przywalic nie nadaje sie moim zdaniem na przywodce.Lee calkiem calkiem bardzo fajny no ale Cor Angar jest opanowany i podejmuje rozsadne decyzje

MrCzarnymen:
Zdecydowanie Lee chociaż przez przypadek kliknęło mi się na Laresa(może przez to że to miły gość). Lee był kiedyś generałem armii królewskiej i zyskał dzięki temu wielkie doświadczenie bojowe oraz nie podejmował zbytnio armi królewskiej. Gomez był zwykłym nadętym bufonem kryjącym się za Krukiem i jego ludźmi, nic nie warty człowieczek podchodzący zbyt olewająco do ludzi. Myślę że Kruk byłby lepszym "szefem" starego obozu niż Gomez.
Lares porywczy sukinsyn który za każdą cenę chciał unieprzyjemnić Gomezowi życie(miał rację). O Cor Angarze nie będę się wypowiadał bo nie zwracałem na niego zbytnio uwagi.

Dark:
Gomez odwalił kawał dobrej roboty, udało mu się w krótkim czasie podporządkować cała kolonię, owację dla tego pana ! Podporządkował pod sobą nawet króla. Ciekawe kim był, przed wrzuceniem go za barierę, od Jespera w Gothic II dostajemy klucz, do pomieszczenia, gdzie pewien mistrz zamków, zamknął swoją skrzynię, po czym trafił za barierę. Na kluczu zaś widnieje napis.... Gomez.

gothic_women:
Głosowałam na Lee. Jest najlepszym typem dowódcy, ponieważ:
- był prawą ręką króla
- jest bardzo doświadczony
- potrafi dobrze ciachać mieczem
- jest inteligentny i sprytny
- podejmuje sam słuszne decyzje (chociaż czasami jest porywczy)
- jest najlepszym ziomkiem z nowego obozu
- dąży do swojego celu
Drugie miejsce zajmuje Cor Angar. Nie wybrałam go ponieważ w G2 zaprzyjaźniłam się z Lee i pomagałam mu w trójce. Uważam, że były wyznawca ÂŚniącego nie nadaje się dowódce.
Lares to sympatyczny gość. Lubię go ale na dowódce to najgorszy wybór.
Gomez to charyzmatyczny facet. Musiał się napracować żeby dojść tak daleko. Nadaje się na dowódce, ale jego paskudny charakter mu to uniemożliwia. Jest zadufanym w sobie gnojkiem, który wykorzystuje swoją rangę do złych celów.

Nefis:
Czy,ja wiem wybierałem miedzy Cor Angarem a Lee ale jednak wybrałem Lee dlaczego.
Lee- Spokojny były generał króla Rhobara II doświadczony,mądry,opanowany.On Mógł by zostać królem Koloni jak by chciał ma grupkę silnych z toporami najemników i wykosił by wszystkich z koloni Gomez przy Lee może się schować pod stół albo przebrać się za kopacza żeby go nie wyśmiali a co on takiego zrobić dla koloni że co zrobił bunt i zabił parę ludzi kilofem tak samo zrobili inni a jak dopiął sie do władzy to siedzi swym tłustym d******m na tronie i się wychwala kto on to nie jest.
PZDR Nefis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej